Skap lysstemning med trådløse lamper

Batterilamper for innendørs- og utendørsbruk

Trådløse lamper, også kjent som «Light2go», er fleksible og allsidige: Takket være det oppladbare batteriet og det praktiske håndtaket kan lampene bæres rundt og plasseres hvor som helst i hjemmet – med riktig IP-beskyttelsesklasse kan de også brukes i hagen eller når man er på tur. Spennende tilleggsfunksjoner som integrerte høyttalere gjør den bærbare, batteridrevne lampen enda mer praktisk. Og med mobile solcellelamper beskytter du til og med miljøet og lommeboken din – på en svært bærekraftig måte.

Trådløse bordlamper for bruk i hagen

Bærbare lamper under åpen himmel

Trådløse lamper bør finnes i hagen – med passende IP-beskyttelsesklasse avhengig av bruk. Men tar du lampen med inn igjen etter et hyggelig måltid på terrassen, spiller ikke IP-beskyttelsesklassen så stor rolle. Avhengig av modell kan batterilamper også være en lysende følgesvenn under camping, piknik eller natteturer. Modeller med håndtak er perfekte til dette, og de kan også fint henges opp. Tips: Batteridrevne lamper med solcellepanel er ideelle for utendørsbruk – av hensyn til miljøet og lommeboken.

Kjøp trådløse bordlamper

Batterilamper til terrassen

Fra gulvlampen til pendellampen

En oppladbar lampe trenger ikke alltid å være en bordlampe – selv om den kompakte formen gjør den lett å bære rundt på. Det finnes også gulvlamper, eller til og med pendellamper for terrasser, balkonger og hager, med praktiske oppladbare batterier. Enten for lading fra strømnettet eller helt bærekraftig via integrerte solcellepaneler.

Kjøp batterilamper

Trådløse lamper med kule funksjoner

Fra høyttaler til flerfargefunksjon

Enten for en hagefest eller en piknik på stranden – trådløse lamper med kule tilleggsfunksjoner skaper moro og stemning: For eksempel hvis batterilampen også er en jukeboks og kan kobles til en spilleliste på en smarttelefon. Eller når lyse farger kan fremkalles etter ønske ved hjelp av smarte modeller som bruker flerfargefunksjonen. Tips for bruk på farten: USB-ladefunksjonen gjør det mulig å lade lyset ved hjelp av en powerbank. Og hvis du bruker bærbare solcellelamper, kan du også utnytte solens energi på en svært ukomplisert og miljøvennlig måte.

Kjøp trådløse lamper

Trådløse bordlamper for hyggelige oppholdsrom

Fra den bærbare leselampen til den fleksible skrivebordslampen

Trådløse lamper sørger for ren velvære i stuen. Fordi de ikke bare sprer hyggelys, men også er fleksible i bruk: Som pynt eller når du flytter deg fra spisestuen til sofaen for å lese den nye avisen under et hyggelig leselys. En trådløs bordlampe er også perfekt for skrivebordet. På denne måten kan lyset bevege seg med deg når som helst, for eksempel når arbeidet flyttes til spisebordet.

Kjøp trådløse bordlamper

Trådløse nattbordslamper for søte drømmer

Fra den elegante klassikeren til det fargerike nattlyset

Trådløse bordlamper skaper også stemning og tilbyr mange fordeler i soverommet: Takket være det varmhvite lyset og dimmefunksjonen kan du fortsatt lese komfortabelt i sengen om kvelden. Fra nattbordet kan de bærbare lampene tas med til garderoben eller sminkebordet. Trådløse lamper er også perfekte til barnas overnattingsparty – også som fargesterke nattlys med barnemotiver.

Kjøp trådløse nattbordslamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.