Artemide vegglamper

Vegglamper fra Artemide

Moderne belysning made in Italy

Innred med moderne italiensk design: Lampene fra Artemide har med innovative ideer og estetisk design brakt inspirasjon til alle verdens hjem siden 1960. Mange av lampene er blitt ekte klassikere og pryder hoteller, restauranter, kontorer og hjem til belysningsentusiaster.

nh Wall

by Neri & Hu

Fleksibelt stilikon: Grunnelementet er en kule av munnblåst glass. Tilsett et messingfarget oppheng og en sort ledning og lampen kan brukes nesten overalt. Dette er en pen og fleksibel lampe.

Oppdag nå

Fato Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Lysskulptur inspirert av 60-tallet: Det geometriske designet inspirerer like mye på sidebord som på veggen. Takket være ledning og støpselet kan lampen brukes fleksibelt i huset.

Oppdag nå

Talo

by N. Poulton

Moderne belysning med nostalgisk nikk: Det minimalistiske designet får et streif av retrosjarm takket være kobberfinishen. LED-lyset gir et hyggelig varmhvitt lys. Lampen passer godt hjemme og i offentlige bygg.

Oppdag nå

Miconos

by E. Gismondi

Glass & klassisk: en suksessrik kombinasjon av stilarter: Den klassiske rammen av satinert messing og den klare glasskjermen lar lyskilden komme til sin rett.

Oppdag nå

Nebula

by R. Lovegrove

Fantastifullt fortolket organisk stil: Når de er slått på vises virvlene på den 80 cm store skiven seg som tåke, ganske passende til navnet.

Oppdag nå

La Petite

by A. Quaglio & M. Simonelli

Design med en twist: Den subtile, sorte skjermen er dekket øverst og nederst av en diffusor. Dette sikrer en blendefri og optimal lysfordeling.

Oppdag nå

Discovery

by E. Gismondi

Fanger blikket: Når den er avslått er den transparente PMMA-skiven i aluminiumsringen usynlig. Når lampen er slått på fungerer den derimot som refleksjonskilde for lyset.

Oppdag nå

Tolomeo Faretto

by M. de Lucchi & G. Fassina

Den klassiske skrivebordlampe til veggen: De karakteristiske trekk ved den originale Tolomeo fra 1986 er umiskjennelig i denne stilfulle versjonen med skinnende og matte metallelementer.

Oppdag nå

Droplet Mini

by R. Lovegrove

Futuristisk luksuslampe: Lyset reflekteres fra en blank forkrommet lysarm inn mot veggplaten. Derfra brer lyset fra LEDen ut i rommet og skaper en flott lysopplevelse. Denne kan også monteres i taket.

Oppdag nå

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.