Artemide taklamper

Taklamper fra Artemide

Moderne belysning made in Italy

Mye mer enn kun en lyskilde: Artemide taklamper er estetiske lyskunstverk med avansert teknologi. De moderne stilikonene fra det italienske firmaet som ble grunnlagt i 1960, pryder de flotteste hoteller, de beste restauranter, de store kontorlokalene – og hjemmene til sanne belysningseksperter!

Pirce Micro

by G. M. Scutellà

Lysshow: Ringene blir opplyst nedenfra. Dermed blir det fascinerende lysmønsteret projisert i taket. Dette skaper en indirekte belysning.

Oppdag nå

Skydro

by R. Lovegrove

Organisk favoritt: De enkelte elementene ligner skinnende sølvdråper og avgir indirekte lys i taket. Dermed skapes en blendefri lyssetting.

Oppdag nå

Chlorophilia 2

by R. Lovegrove

Blomsterfantasi: De gjennomsiktige PMMA-elementene ligner svevende blader. Det indirekte lyset skaper imponerende effekter i samspillet med bladene.

Oppdag nå

nh S3 14

by Neri & Hu

Orientalsk purisme: De kinesiske designerne utviklet denne moderne, justerbare lampen med det lanternelignende elementet med orientalsk tradisjon som forbilde.

Oppdag nå

Decomposé

by Atelier Oï

Design som lyser opp hverdagen: inspirert av en opprullet luftslange og denne lampen med navnet Decomposé (nedbrytning på norsk) er uten tvil et unikt innredningselement.

Oppdag nå

Miconos

by E. Gismondi

Glass møter klassisk stål: Stålelementene i denne lampen har fått en klassisk messingfinish og harmonerer perfekt med den klare, runde glasskjermen. Passer godt over spisebordet eller i hallen.

Oppdag nå

Orsa 21

by Foster + Partners Industrial Design

Et illusjonistisk mesterverk: Med sin kjegleformede, gjennomsiktige skjerm gir Orsa inntrykk av en flytende skive av lys - mitt i rommet. Et perfekt designet levende høydepunkt!

Oppdag nå

Tolomeo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Tilpasset til stuens hygge: I stedet for den tradisjonelle metallskjermen har denne varianten fra den legendariske lampeserien en sjarmerende skjerm laget av pergamentpapir.

Oppdag nå

Logico

by G. Reichert & M. de Lucchi

Denne lampen har klasse: Denne både imponerende, men samtidig behagelige lampen, laget av munnblåst glass, beriker såvel hotellobbyer elelr restauranter som det private hjem.

Oppdag nå

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.