Artemide Tischleuchten

Bordlamper fra Artemide

Design møter know-how

Førsteklasses lyskrasjoner innen design og teknologi: Det er hva Artemide har stått for siden 1960. De møter oss i hotellobbyer, spiller gjesteroller i hollywoodfilmer, er lysende statussymboler på kontoret - og pynter også hjemmet til ekte belysningseksperter.

Tolomeo Tavolo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Kontorklassikeren: siden 1987 har den elegante lampen funnet sin plass på skrivebord verden over. Lampen er lett gjenkjennelig på grunn av utseende som er inspirert av en fiskers fiskestang.

Oppdag nå

Tizio

by R. Sapper

Med tiden et designikon: Denne serien som kom på markedet i 1972 kan beveges i alle retninger. Takket være motvekten blir den værende i den innstilte posisjonen. Mer stilren lampe skal du lete lenge etter.

Oppdag nå

Eclisse

by V. Magistretti

Retro-look på sitt beste: Takket være kuleformen, det ekspressive fargevalget og det fascinerende lysskjæret er denne lampen en del av „Masters' Pieces“ fra Artemide.

Oppdag nå

Fato Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Leker med geometrien: I den hvite rammen i denne lysskulpturen befinner det seg rektangulære elementer i en kontrastfarge. Lampe og samtidig et moderne kunstverk!

Oppdag nå

Come Together

by C. de Bevilacqua

Design to go: Den transparente kroppen lar lyset fordele seg ut i rommet. Takket være det oppladbare batteriet skaper lampen en hyggelig atmosfære med sitt varmhvite lys.

Oppdag nå

Tolomeo Micro Table Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Stilfull nykommer: Denne tofargede versjonen utvider den berømte Tolomeo-serien. Disse lampene, har som de andre Tolomeo-lampene perfekt stabilitet.

Oppdag nå

Logico

by G. Reichert & M. de Lucchi

Avdempet unikhet: skjermen som er laget av tre lag munnblåst glass blir ferdigstilt med en skinnende silkefinish. Lyset faller forsiktig ned og til sidene.

Oppdag nå

Gople

by Bjarke Ingels Group

Et unikum i henhold til den gamle venetiske tradisjonen: Lampen med den håndlagde glasskjermen er et yndet innredningselement, selv i avslått tilstand.

Oppdag nå

Yanzi

by Neri & Hu

Minimalistisk klenodium: LED-lyset inne i glasskulen sørger for et behagelig tilleggslys. Sort og messing danner en harmonisk kontrast.

Oppdag nå

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.