RÅDGIVER

Gårdsbelysning og inspirasjon til innkjørselen

Tips til et funksjonelt og effektivt lyskonsept med bevegelsesdetektorer med mer.

Akkurat som gangen er portalen til stuen, er innkjørselen og gårdsplassen inngangen til hele eiendommen. Dette er området man ønsker gjestene sine velkomne, hvor biler og utstyr benyttes og det første man ser nå en selv kommer hjem. Denne plassen skal derfor belyses med godt og varmt lys, for funksjonelle behov så vel som for det rent estetiske. Sist, men ikke minst, bidrar riktig belysning for uteområdet til å gjøre innkjørselen og gårdsplassen en sikker plass å ferdes - med optimal sikt i mørket og på glatta.


Inspirasjon til innkjørselen

Dette må du passe på

Det er mye å velge mellom når det gjelder belysningskonsepter til garasjen og parkeringsplassen. Hvilken lamper som passer best, er til slutt et spørsmål om smak. Heltene blant belysningen til innkjørsel og gårdsplass, er innfelte lamper i bakken, utespotter, samt ikke minst vegglamper og belysning langs gangveien.

Det bør du være opmærksom på

Installere innkjørselbelysning

Tips til riktig gjennomføring

For et vellykket lyskonsept er grundig planlegging og profesjonell installasjon nøkkelen. Hvor mange lamper du trenger, i hvilken konstellasjon og hvilken installasjonshøyde de må installeres i, må du vite på forhånd. Slik unngår du kostbare bomkjøp, og kan være sikker på at både komfort og sikkerhet vil bli som ønsket.

Godt å vite

Bevegelsessensor

Den optimale løsningen for oppkjørselen!

Bevegelsessensorer sørger for at lyset i oppkjørselen bare slås på når det virkelig er behov for det. Dette reduserer strømkostnadene og forlenger levetiden på lyskildene. Mange utelys har en permanent installert bevegelsesdetektor eller er tilgjengelige med og uten bevegelsessensor.

Godt å vite

Solcellelamper

Utnytt solens kraft!

I dag er ikke solcellelamper lenger bare dekorative. De gir også praktisk belysning i oppkjørselen, på gangveien og ellers i hagen. Med sollysdrift blir strømutgiftene en saga blott - og miljøavtrykket mindre.

Verdt å vite om solcellelamper

LED-lyspærer

Spar energi og kostnader!

Det er ikke uten grunn ay LED-lamper er kjent for lang levetid og lavt strømforbruk, samtidig som de gir utmerkede lysegenskaper. I tillegg til dette når de umiddelbart 100 % lysstyrke straks de er slått på, og er derfor ideelle for lamper med bevegelsessensor.

Fakta om led-pærer

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.