Innfelte spotter utendørs

Innebygde spotter til utendørs bruk – en lyskilde som sparer plass

Innebygde spotter tar utrolig liten plass, da størstedelen av lampen er senket inn i taket. Utover den plassbesparende fordelen er innebygde spotter også en svært fleksibel løsning, siden de både er egnet til ute – og innendørs bruk. Innbygde spotter er også kjent for funksjonalitet og effektiv belysning.

Innebygde spotlights i hagen og andre utendørs arealer bør være av høy kvalitet, siden de er utsatt for forskjellige værforhold, som eks. ekstreme svingninger i både temperatur og luftfuktighet. Spotter installert på tauutheng på terrassen eller ved hoveddøren er spesielt utsatt for disse værforholdene. På grunn av at innebygde spotter, som sagt, krever minimalt med plass, er de svært egnet til rom og steder hvor det ikke er plass til vanlige lamper. Slike steder kan være hjørner, hvor der ofte ikke er plass til å henge en lampe.

Stemningsfull belysning på terrassen, i hagepaviljongen eller på balkongen kan skapes med spotter. Dessuten kan velplasserte utendørsspotter forebygge ulykker, siden de belyser snublesteder og gjør trinn synlige. Det er også lettere å finne nøkkelhullet til døren hvis området rundt hoveddøren er belyst. Utendørsbelysning er også til hjelp for dine besøkende, og gjør det lettere å finne vei.

Kort sagt er innebygde spotter perfekte til effektiv belysning, og krever samtidig ekstremt lite plass.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.