Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr på nesten alt

Opptil 60 % rabat på innen- og utenbelysning

Utenpåliggende rammearmaturer

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Stilretning
Materiale
Pris
Bruk
Merke
Fatning
Innebygget LED
Kapslingsgrad
LED
Lysstrøm totalt (i lm)
Dimbar
Lysfarge (utvalg)
Antall lyskilder
Med fjernkontroll
Lyspære inklusiv
Beskyttelsesklasse
Med bevegelsessensor
Form
Lengde (i cm)
Bruk
Wattstyrke
Bruk
Bredde (i cm)
Bruk
Høyde (i cm)
Bruk
22 produkter
Filter
kr 1 449,00
Veil. pris - 6%
Veil. pris kr 1 549,00
Veiledende prisen er produsentens anbefalte utsalgspris på produktet.
kr 990,00
kr 2 699,00
kr 1 089,00
kr 1 691,25
kr 4 593,87
kr 4 254,25
kr 5 445,00
kr 5 104,00
kr 13 035,00
kr 4 499,00
kr 6 599,00

Armaturlamper med gitter – belysning av kontor

Armaturlamper med gitter tilhører den store gruppen av områdebelysningslamper. Denne type lampe monteres som oftest i selve taket, men kan også med spesielt tilbehør monteres slik at lampen henger ned fra taket, og fungerer som pendellampe med gitter. Det finnes forskjellige lamper med gitter, blant annet gitterarmaturlamper, innebygde lamper med gitter, pendellamper med gitter og gulvlamper med gitter.

Lokaliteter til armaturlamper med gitter

Gitterarmaturlampen har forholdsvis stor overflate, og har for det meste lysstoffrør eller kompakte lysstoffrør som lyskilde. Denne type lampe blir ofte brukt til belysning av kontorer, skoler og andre offentlige institusjoner. Også i butikker brukes gitterarmaturlamper ofte som lyskilde til den generelle belysningen, supplert av andre lamper. Gitterarmaturlamper er likevel mest anvendt til belysning av kontorer. Det innebygde gitteret er spesielt praktisk pga. lysfordeling og styring av lyset. Utover det, beskytter gitteret mot blending, hvilket er særlig viktig på arbeidsplasser. Gitterarmaturlamper sender ut en homogen belysning, som er behagelig for øynene. Dette medfører selvfølgelig gode arbeidsvilkår på arbeidsplassen.

Forskjellige varianter av gitterarmaturlamper

Gitteret, som er installert i gitterarmaturlampen, fås i forskjellige utgaver: aluminium, hvit lakkert, eller gitter i mørkere toner. Den sistnevnte utgaven er særlig egnet til kontorer, siden det gir et blendefritt lys ved arbeid med datamaskiner. Gitterarmaturlampen finnes i forskjellige farger, avhengig av lyskilde, lokalitet og anvendelsessammenheng. Hvis det er snakk om gitterarmaturlamper med lysstoffrør, eller kompakte lysstoffrør, er lysfargen varm hvitt, universalhvitt eller dagslyshvitt. Gitterarmaturlamper med lysstoffrør krever at det er installert en forkobling.

Med den fordelaktige lysfordelingen og det store lysutbyttet er gitterarmaturlampen den ideelle taklampen til kontor.

Vis mer Vis mindre