3-fase strømskinner

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  3-fase strømskinner

  Praktisk segmentert belysning

  oswietlenie na szynie

  Når passer det bedre med et skinnesystem enn med en taklampe?

  En enkelt taklampe er som regel ikke tilstrekkelig i store rom eller i rom med flere vinkler. Likevel er denne typen rom som regel utstyrt med bare en strømtilkobling. Et 3-fase skinnesystem muliggjør sammensatt lyssetting.

  Eksempel: i et kombinert kjøkken- og spiserom kan den første fasen fungere som allmennbelysning, den andre kan fungere som arbeidsbelysning mens fase tre kan fungere som spisebordsbelysning.

  Hva er en 3-fase strømskinne?

  En 3-fase strømskinne kan kobles til tre strømførende ledere. Lampene kobles til hver sin fase. Det betyr at hver av lampene kan tennes, slukkes og dimmes individuelt etter behov.

  De separate tilkoblingene sørger for fleksibilitet i hjemmet. 3-fase strømskinner brukes likevel mest som butikkbelysning, i gallerier og som messebelysning.

  lampa szynowa
  lampa na szynie

  Hva er forskjellen på 1- og 3-fase strømskinner?

  En 1-fase strømskinne har kun en strømførende leder. Det betyr at alle lampene tennes, slukkes og dimmes samtidig. 

  Vil du vite mer om 3-fase skinnesystemer og monteringen av disse eller noe annet innen lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

  Meld deg på nyhetsbrevet nå og få de beste tilbudene først!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.