Uplight

Uplights og gulvlamper

Uplights og gulvlamper sørger for komfort og en god stemning; de utstråler både ro og en visuell romslighet. Det behagelige og indirekte lyset fra uplights, eller en gulvlampe, er ofte dimmbart og plasseringsmessig alltid fleksibelt. Uplights og gulvlamper er utstyrt med en leselampe, som kan slås av og på uavhengig av det indirekte lyset fra uplight. Uplight kan både være fremtredende eller mer skjult. Ta en nærmere titt under kategorien standerlamper/uplights, og finn din perfekte lampe.

Sonelys og romlys med uplights

Gulvlamper er kjent for å være spesialister på sonebelysning. De kan stilles overalt hvor der er en stikkkontakt, og utbretter der et behagelig lys. Uplights er en spesiell form for gulvlampe. Et uplight lyser oppover mot taket, og sørger dermed for en allmenn belysning. Med dette lyset kan fokuspunkter innsettes og større rom kan lysteknisk oppdeles i flere forskjellige soner.

Uplights med dimmer

Mange gulvlamper, særlig de med halogenlyspærer, er utstyrt med en dimmer (også kalt lysdemper). Det tillater en trinnvis lysstyrkeregulering, alt etter lysbehovet og ønsket atmosfære. Et dempet uplight sprer en varm og hyggelig stemning. En ting er sikkert: utstyrt med en dimmer blir den allerede fleksible lampen enda mer fleksibel.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.