Takvifter uten lys

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Vifter uten belysning

  Godt inneklima året rundt

  takvifter uten lys

  Når lønner det seg å montere en vifte uten belysning?

  Svett om sommeren og kalde føtter om vinteren? En vifte gjør nytte både sommer og vinter. Fremoverdrift om sommeren sørger for en kjølende effekt, mens reversfunksjonen sørger for å fordele varmluften i rommet om vinteren. Slik kan du redusere fyringskostnadene med opptil 30 %.

  Ikke alle vifter har en reversfunksjon. Vær derfor oppmerksom på dette når du skal velge vifte.

  Hvordan installerer du takviften?

  Viften tilsluttes til strømtilkoblingen i taket som må tåle vekten av viften. Avstanden mellom gulvet og viften bør være minst 2,30 m.

  Noen takvifter leveres inklusive tilbehør for montering i skråtak. Takets maksimale helningsvinkel er oppgitt i produktdetaljene.

  Legg merke til alle anmerkninger i vedlagte bruksanvisning og kjør viften på laveste effekt i minst 24 timer.

  takvifter uten lys
  takvifter uten lys

  Fins det vifter med fjernkontroll?

  Mange vifter leveres med fjernkontroll eller de kan oppgraderes med fjernkontroll. Med fjernkontrollen kan du styre alle funksjoner fra sofaen eller godstolen. Dette gjelder både hastighet (omdreininger per minutt) og fartsretning.

  Hvilke vifter uten belysning er spesielt stillegående?

  Vifter av høy kvalitet er som regel stillegående. De laveste hastighetene er knapt hørbare, mens høyere hastigheter minner om vind. Mange av kundene våre bruker viftene også på soverommet.

  Pass på å være godt nok kledt og bruk dyne for å unngå kald trekk hvis du bruker viften på soverommet. I motsatt fall er det lett å bli forkjølet.

  takvifter uten lys

  Er du usikker på om viften passer til rommets størrelse, om den er stillegående eller har de rette funksjonene? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.