Lyslenke

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Lyslenker og lysslynger

  Det vakreste pyntelyset for alle årstider

  Ved hvilke anledninger pynter man med lyslenker?

  Det spesielle med lyslenker er at man kan bruke dem til å skape en koselig atmosfære i alle slags rom hele året rundt. For designmangfoldet består av langt mer enn de tradisjonelle lyslenkene med stearinlys til juletreet. Det finnes lysslynger for enhver anledning og innredningsstil, fra industrielt til skandinavisk, i form av individuelle lyspunkter, kjegler, kuler og til og med små glødelamper, flerfarget eller ensfarget.

  kongler lyskjede hvite glitter Sirius
  Kobber traad lyslenke Best Season
  Glow lyslenke luspaerer design Best Season

  Hvordan installerer jeg en lyslenke?

  Det er svært enkelt å installere lyslenker. I de fleste tilfeller er alt man trenger en stikkontakt, f.eks. som pynt for spisebordet eller skjenken. For å montere den på veggen eller i taket, trenger man litt tilbehør for å få et sikkert feste.

  For glatte overflater er det ofte nok med gjennomsiktig, dobbeltsidig tape. For ru overflater anbefaler vi at man bruker individuelle plugger som lysslyngen draperes langs. Andre alternativer er klemmer eller spikerklammer. Enkelte lyslenker har sugekopper for å kunne feste dem til vinduer.

  Selvfølgelig kan lyslenker og lysslynger også legges rundt en hvilken som helst fast ramme uten ekstra festeutstyr, f.eks. sengeposter, bokhyller eller gjerder. Utendørs er takrennekroker også ideelle for imponerende lyslenke-dekorasjoner.

  Den klassiske julelyslenken på juletreet er fremdeles å få kjøpt – og et praktisk alternativ til den lange kabelen som man legger som en slange rundt treet: den kabelløse lyslenken med batteridrift. Enkeltlysene med energisparende LED-lys drives av standard AA- eller AAA-batterier og kan derfor plasseres fritt på grenene på treet.

  Konstsmide ute lyslenke
  Med riktig tilbehør kan lyslenker enkelt monteres hvor som helst eller draperes rundt faste rammer.
  Batteridrevne LED-julelys Konstsmide

  Kabelløse lyslenker anbefales på juletreet. Da blir det personlig smak og ikke kabelen som bestemmer plasseringen.

  Hva er forskjellen mellom innendørs- og utendørslysslynger?

  Lysslynger til innendørsbruk må ikke brukes i hagen, på terrassen eller på balkongen. Det finnes egne lyslenker for utendørsbruk. Disse har en IP44-kapslingsgrad, noe som betyr at de er beskyttet mot væskesprut og faste fremmedlegemer med en størrelse på over 1 mm. Dette gjør at disse lyslenkene tåler værforholdene.

  Må jeg fremdeles bytte lyspærer på lyslenker?

  Dette er ikke lenger nødvendig med moderne LED-lyslenker, og som regel heller ikke lenger mulig. Den lange levetiden til LED-lys sikrer mange års glede fra lyslenkene uten at man til stadighet må på jakt etter nye pærer.

  metallkuler lysskjede Konstsmide
  Stjerne lyskjede gardin hvitt lys Best Season
  LED draaper fargede lyspaerer utendors

  Trenger du råd og veiledning om lyslenker eller har du andre spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.