LAMPESERIER

Skandinavisk ynde

Lampeserier fra Umage

UMAGE - det raffinerte merket fra Danmark står for estetikk, enkelhet og funksjonalitet. Et håndplukket team av designere rundt grunnlegger og kreativ direktør Søren Ravn Christensen designer lamper som bærer Københavns urbane sjarm og karakteristikkene til skandinavisk natur.


Asteria serien

En minimalistisk milepæl: Asteria-serien virker nesten vektløs med sitt slanke utseende. Takket være den stilige skjermen gir LED-lyskilden et blendefritt lys og komplementerer armaturets moderne karakter perfekt. Tilgjengelig i forskjellige farger og som mobil bordlampe med oppladbart batteri..

Asteria bordlampe

Oppdag nå

Asteria gulvlampe

Oppdag nå

Asteria pendellampe

Oppdag nå


Eos serien

Eos-serien har noe forlokkende over seg, takket være bruken av ekte gåsefjær. Harmoniske farger understreker armaturets unike karakter. Lyset faller mykt og forsiktig inn i rommet og gir det en koselig atmosfære. Tilgjengelig i mange forskjellige farger og størrelser.

Eos gulvlampe

Oppdag nå

Eos bordlampe

Oppdag nå

Eos hengelampe

Oppdag nå


Aluvia serien

Aluvia-serien er det andre naturinspirerte designet fra Søren Ravn Christensens hånd. De trigonale bladene er laget av aluminium, noe som gjør armaturet lett, robust og av meget høy kvalitet. Som en lysende blomst skaper Aluvia lekne lys- og skyggeeffekter som virker nesten levende. Med versjoner i mange farger og størrelser beriker Aluvia enhver innredning.

Aluvia hengelampe

Oppdag nå

Aluvia gulvlampe

Oppdag nå

Aluvia bordlampe

Oppdag nå


Clava serien

Clava-serien utstråler et snev av retro med sin stilige lampeskjerm i metall. I treversjonene blir naturmaterialet et utsøkt element i interiørdesignen. I alle fall skaper skjermen en spesiell lysatmosfære. Clava finnes i forskjellige farger og størrelser, f.eks. passer til stuen, kjøkkenbordet eller gangen.

Stor Clava pendellampe

Oppdag nå

Clava Dine eik

Oppdag nå

Clava vegglampe

Oppdag nå


Silvia serien

Et design fullt av lysende poesi av UMAGEs grunnlegger Søren Ravn Christensen: den blomstrede serien Silvia, som er inspirert av den søreuropeiske naturen, er allerede en klassiker med sin karakteristiske skjerm av trekantede lameller og den resulterende karakteristiske lysutslippet. Silvia finnes i mange farger og størrelser og er en berikelse for ethvert hjem.

Silvia gulvlampe

Oppdag nå

Silvia pendellampe

Oppdag nå

Silvia bordlampe

Oppdag nå


Andre unike lampeserier
fra UMAGE

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.