Tilbehør til badet / -møbel

Baderomsmøbler skaper mer velvære på badet

Folks bevissthet på sunnere livsstil og velvære er stigende. Man vil gjerne forbli sterk så lenge som mulig og se attraktiv ut. Ønsket om å gjøre noe for kropp og sjel hjemme i huset henger sammen med dette. Badet blir, med dekorative badeværelsesmøbler, mer og mer som en velværeoase. Det er ikke lenger bare utstyret med sanitære fasiliteter som håndvask og toalett, badekar eller boblebad og standard badeværelsesmøbler som øvre og nedre kabinetter eller hyller. Selv for brukere med små bad, er det mange måter å gjøre badet hyggeligere på, med badeværelsesmøbler og tilbehør. Kremer, sjampoer og massasjeoljer, deodoranten og dusjsåpen kan settes opp på en stilfull måte med de rette møblene. Det finnes ofte matchende tilbehør fra samme produsent som av sanitetsprodukter og badeværelsesmøbler: tannbørste- og håndkledeholder, speil og såpedispenser.

Baderomsmøbler gjør badet til en velværeoase

Planter, gardiner og bilder bidrar også til å styrke den hjemlige karakteren på badeværelset. Avhengig av rommets størrelse, kan badeværelsesmøbler som massasjebenk eller andre velværemøbler tilføyes, som enda større mulighet for avslapning. Især når en stor familie kun har ett enkelt bad, er det viktig å sørge for å ha ekstra møbler – for eksempel i form av reoler. Tilgjengeligheten av ​​lagerplass suppleres også av møbler ved et speilskap. I baderomsmøbler som apotekerskap, skjenk og håndvaskunderskap, har hvert familiemedlem sitt eget rom eller egen skuff. Baderomsmøbler med skuffer, skal fordeles så godt som mulig, da det ellers kan være vanskelig å holde orden. Baderomsmøbler er ekstra stas når de både har funksjon og design: for eksempel en krakk hvor man kan ta setet vekk og hvor der er ekstra plass til småting. Er den også belyst, kan det bidra til et ekte høydepunkt på badet.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.