Julepynt

Minimalistisk, lysende juletre som dekorasjon

Ønsk høytiden velkommen med julelys og julepynt

Julelys og julepynt har vært med på å sette den varme og lune julestemningen gjennom mange generasjoner. Dorullnisser, julebukker av strå og glitterbelagte kongler er fine, klassiske innslag i mange norske hjem, men ønsker du å fornye litt, er mulighetene mange. Her gir vi deg litt inspirasjon på veien!

Julen regnes for å være en lyshøytid, der både elektriske og levende lys er vanlige innslag i julepyntingen. Selve tradisjonen med å pynte hjemmet til jul, kan spores langt tilbake i tid. Allerede på 1600-tallet var det vanlig å gjøre boligen ekstra fin til høytiden. Den gangen skulle det aller helst pyntes med hvitt, før rødfargen for alvor gjorde sitt inntog som julefarge på 1930-tallet. Og i takt med at elektrisiteten ble allemannseie, ble også elektrisk belysning raskt en populær del av julepyntingen.

Det beste fra to verdener

Det er mye som skal være på plass før vi kan ringe julen inn med god samvittighet, og ekte julestemning blir det ikke før julepynten er fremme. Mange av oss har et nostalgisk forhold til julepynt, noe som gjør at vi vegrer oss for å kaste gammel pynt vi enten har laget selv eller fått i gave. Men hvorfor ikke kombinere det fineste av det gamle med mer moderne pyntegjenstander? Du kan for eksempel sette noen fine LED-vokslys på den hjemmebroderte juleduken når du har gjester, lene noen dekorative tøynisser mot adventsstaken i vinduskarmen eller henge opp LED-kuler blant den andre pynten på juletreet. Og ønsker du å skape ditt helt eget særpreg, kan du også hente inn og pynte med ting fra naturen, for eksempel kongler, mose og kvister. Her er det kun fantastien som setter grenser for hva du kan få til!

Gi uteområdet oppmerksomheten det fortjener

I USA går det sport i å ha den mest spektakulære julebelysningen i gata, hvor det er vanlig at både hus og hage blir tapetsert med fargesprakende LED-lys. Selv om julepyntingen ikke er like konkurransepreget i Norge, skal det ikke mye til for å få noen lange blikk fra forbipasserende. Hos oss finner du alt fra dekorative LED-hjerter og -julefigurer som lyser opp trappepartiet, til stemningsskapende lys du kan dekorere busker og trær med, eller vakre lysforheng du kan henge foran vinduene. Dette vil garantert være med på å sette hjemmet ditt i et enda bedre lys – bokstavelig talt.

Hos oss finner du julepynt og julelys som setter den rette julestemningen både innendørs og utendørs. Bla deg gjennom det brede utvalget vårt for å finne det du liker best!

Julepynt og julelys setter stemningen

  • Like fint inne som ute: Hos oss finner du julepynt og julelys som passer like fint både innendørs og utendørs.
  • Trygt, økonomisk og vakkert: LED-lysenes varmhvite lys skaper en lun og stemningsfull atmosfære og er et tryggere valg sammenlignet med gamle glødepærer. LED-pærene er nemlig energieffektive, varer lenge og produserer svært lite varme, noe som gjør dem mindre brannfarlige.
  • Mye å velge blant: Hos oss finner du et bredt utvalg av julepynt og julelys. Her kan du velge mellom pyntegjenstander med ulike størrelser, utførelser, former og fasonger for å sette hjemmet ditt i et enda bedre lys.
  • Stemningsskapende: Julepynt og julelys sørger for en varm og lun atmosfære når mørket senker seg – enten det er i stua eller ute i hagen. Ønsker du å lage din egen vri, kan du også dekorere med pyntegjenstander du finner i naturen eller hjemmet.

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.