GUIDE
header smart lysstyring ettermontering

Ettermonter smart lysstyring

Opplev lys på en ny måte – med smarthus! Det kunne ikke vært enklere å komme i gang – takket være Bluetooth-pærer som kan skrus rett inn i stikkontakten til en hvilken som helst vanlig lampe. Selv med dette er en fantastisk, individuell lysatmosfære mulig som setter alle tidligere dimmere i skyggen. Hele spekteret av funksjoner kan da nås med en trådløs bridge, f.eks. broen fra Philips Hue: Selv når du er på farten kan du sjekke om lyset er slått av, programmere lysrutine eller styre lyset med stemmen din som i en science fiction-film – alt dette er mulig!


Lysstyring med Philips Hue

Det er det mest kjente smarthussystemet når det gjelder lysstyring: Philips Hue. Fra 16 millioner farger og et bredt utvalg av hvite toner fra dagslyshvitt til varmhvitt, skaper vi den ideelle atmosfæren for enhver situasjon med en Philips Hue-lampe.

Philips Hue fungerer allerede med Bluetooth, men når en bro legges til, viser systemet hva det virkelig duger til: Fjernstyring fra hvor som helst i verden, lysrutiner, talestyring og hjemmesikkerhet – Philips Hue passer på en meningsfylt måte inn i hverdagen.

Start om 1 minutt for ca. 600 kr.

Philips Hue White&Color Ambiance LED

White & Color Ambiance E27-LED-pære

En pære med Bluetooth-styring er nok til å komme i gang. Bare installer Hue-appen, koble til lampen og kontroller lyset individuelt.

Komplett utvalg av funksjoner på ca. 1 time for ca. 1500 kr.

Philips Hue White & Color Ambiance E27 startsett

White & Color Ambiance E27-Starter-Kit

Hvis du kobler en bridge til Wi-Fi-nettverket, kan du få glede av hele smarthusverdenen. Opptil 50 lamper kan integreres i systemet.


Kompatibel med Philips Hue

Philips Hue er det mest kjente merket for smart, individuell belysning, men kombinert med andre merker er resultatet en enda mer mangefasettert smartverden. Alle systemer kan også styres separat uten Hue-bridge eller annet tilbehør.

Q-Smart-Home

Q-Smart-Home

En pære med Bluetooth-styring er nok til å komme i gang. Bare installer Hue-appen, koble til lampen og kontroller lyset individuelt.

tint

tint

Hvis du kobler en bridge til Wi-Fi-nettverket, kan du få glede av hele smarthusverdenen. Opptil 50 lamper kan integreres i systemet.

Vårt tips: Start smart, utvid smart med Innr for < 300 kr.

Innr LED-pære

Den smarte inngangen til den smarte verden: Med en Wi-Fi-pære og en gratis app blir vi først kjent med smartlys – umiddelbart etter å ha skrudd inn pæren. Kombinert med Philips Hue-bridgen er mulighetene ubegrensede og spenner fra vintage-lamper til moderne utendørsbelysning!


Lysstyringssystemer uten Philips Hue og Bridge

WiZ

WiZ

Alle WiZ-produkter har en Wi-Fi-chip. Dette gjør at du kan koble deg direkte til Wi-Fi-ruteren og få tilgang til funksjonene hvor som helst i verden.

Eglo Connect

EGLO Connect

Eglo Connect-produktene kommuniserer med hverandre i et mesh-nettverk og kan styres via Bluetooth. Tilbehør som adaptere til stikkontakter er også en del av sortimentet.


Fordeler med smart lysstyring

Situasjonsbestemt lys

Situasjonsbestemt lys

Vi bruker ofte den samme lampen til ulike aktiviteter, f.eks. i en åpen planløsning der vi både jobber og slapper av. En smart lampe tilpasser seg etter situasjonen når det gjelder lysstyrke og lysfarge – uten behov for ekstern dimmer.

Forhindre innbrudd

Forhindre innbrudd

Innbruddstyver ser etter enkle mål, det vil si mål der de kan se at ingen er hjemme. Med smart lysstyring går boligen gjennom lysscenarioer automatisk – det ser ut som om eieren er hjemme.

Programmering av lysscener

Programmering av lysscener

Et fingertrykk og lys gruppert sammen skaper en atmosfære etter din egen smak på brøkdelen av et sekund – for å slappe av, jobbe, gjøre husarbeid eller dagdrømme.

Talestyring

Talestyring

Det er enhver smarthuseiers drøm: Styr lyset med stemmen. Denne drømmen er nå lettere å realisere enn noensinne. Kompatibilitet med den respektive taleassistenten er spesifisert for alle produkter.