Design- og hotellbelysning

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Hjemmekoselig atmosfære med riktige hotelbelysning

  Utseendet, belysningen og etableringen av hotellet; alt dette skaper førsteinntrykket. Hvis gjestene ankommer på kvelden har belysningen stor betydning, med hensyn til både innendørs – og utendørs belysning.

  Belysning av hotellets foajeer

  Hotellets inngang byr gjestene velkommen. Ideelt sett bør foajeen, med hjelp fra hotellamper, fungere som rolig sone med en god atmosfære. Varmt og isolerende lys i ventelokalet og munter belysning i resepsjonen er det ideelle. Hotellets indirekte og generelle belysning, kan realiseres med hengelamper, taklamper og downlights. Den direkte belysningen er nødvendig alle de stedene hvor det arbeides, slik som i resepsjonen.

  Belysning av hotellets rom

  Rommene på hotellet er hele grunnlaget for hotellets opprinnelse. Det er her kundene sover, arbeider og slapper av. Belysningen fra taklamper eller hengelamper bidrar til den generelle belysningen. Ved siden av sengen bør det være en bordlampe som kan tennes på natten. På skrivebordet bør der være god arbeidsbelysning, men ikke så skarpt at det blender dataskjermen.

  Energibesparelser på hotelbelysning

  Som i de fleste husstander er energibesparelse et stort tema. Belysningen på et hotell er, i motsetning til private husstander, i konstant bruk. Pga. døgndriften er sparerpærer på rom og i ganger av stor betydning. Belysningen på hotellet skal altså være en kombinasjon av en passende design, den rette stemningen, funksjonalitet og energieffektivitet.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.