Adventsstaker

Kom i julestemning med dekorative adventsstaker

Den herlige duften av nybakte pepperkaker fyller rommet, huset er skinnende rent, det synges om dalende engler på radioen og alt er klart til jul ... nesten. Vinduene har aldri vært renere, men likevel føler du at det er noe som mangler. Noe som kan lyse opp og sette den siste prikken over i-en i ordet «julestemnıng»: en adventsstake.

Et av de sikreste tegnene på at julen nærmer seg med stormskritt, er de mange adventsstakene som lyser opp de tusen hjem i mørketida. Disse stemningsskapende lysestakene er tilgjengelig i mange ulike former og fasonger, med alt fra elegante og stilrene varianter til adventsstaker med dekorative og fargerike julemotiver. Den klassiske adventsstaken har syv lys, men hos oss finner du også modeller med både færre og flere lys – vi har noe for enhver smak!

Trygt og vakkert lys

I de mørke vintermånedene bruker vi ofte mer tid hjemme, og mange liker å sette stemningen med levende lys. Dette gjør at desember og januar er måneder med høy brannrisiko. Faktisk er det slik at nesten en tredjedel av alle husbranner skyldes forskjellige uhell med åpen ild. Hos oss finner du et bredt utvalg av flotte adventsstaker med LED-pærer , som gjør det tryggere å skape den hyggelige julestemningen. LED-pærer er svært energieffektive og har lang levetid. Og siden disse pærene er så effektive, slipper de ut minimalt med varme, noe som gjør dem mindre brannfarlige.

Flere bruksområder

De fleste velger å plassere adventsstaken i vinduskarmen, men den er like flott å ha på stuebordet, en kommode eller en hylle – perfekt når du vil skape en varm og hyggelig atmosfære hvis du for eksempel venter middagsgjester. Og ønsker du å imponere gjestene dine litt ekstra, kan du legge til pynt og dekorere adventsstaken slik du ønsker. Bruk kongler, granbar, blomster og annen dekorasjon for å lage din helt egen vri!

Tradisjonsrik adventsstake

Fordeler:

  • Mange bruksområder: Med flere adventsstaker å velge mellom er det bare fantasien som setter grenser. Vi har varianter som ser like flotte ut i vinduskarmen som på stuebordet.
  • Energieffektive pærer: Vi har et bredt utvalg av adventsstaker med LED-pærer som er svært energieffektive og varer lenge.
  • Stemningsskapende: Adventsstaker lyser opp tilværelsen og hjemmet på en nydelig måte når mørket senker seg. Ønsker du å lage din egen vri, kan du dekorere med pyntegjenstander du finner i naturen eller hjemmet.
  • Fås i mange ulike former og fasonger: Hos oss finner du adventsstaker for enhver smak. Velg mellom flere størrelser, utførelser, former og fasonger for å finne den du liker best!

Kilde:Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap – https://www.dsb.no


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.