WESTINGHOUSE Takvifter

Takvifter og ventilatorer til alle rom

Takvifter skaper den rette stemningen, både om sommeren og om vinteren. Akkurat slik som andre lamper, skal ogsåvifter passe til hjemmets stil og stemning. Vi har takvifter i klassiske modeller, i moderne design og praktiske kombinasjoner av både takvifter og belysning. Du kan fåakkurat det du ønsker deg innenfor behagelig belysning og komfort.

Takvifter til sommer- og vintertid.

Takvifter er det perfekte verktøyet til åfordele luften jevnt. Den gjør det ikke bare kjølig og behagelig om sommeren, men holder ogsåvarmeutgiftene nede om vinteren. De fleste vifter er derfor utstyrt med en omdreier, slik at omdreiningsretningen av bladene kan skiftes avhengig av om det er vinter eller sommer. Uten takvifter vil varm luft stige opp og det vil derfor være ubehagelig kjølig ved fothøyde. Jo større takhøyden i rommet er, desto kraftigere er denne effekten. Med en takvifte, eller ventilator, blandes den varme luften med den kalde og skaper en jevn og behagelig romtemperatur. Varmebehovet som vil kreves for å oppnåsamme effekt i fothøyde er opp til 30 % varme.

Vi tilbyr et bredt utvalg av vifter med eller uten lys, klassiske eller moderne og i forskjellige størrelser og prisklasser. Normalt har de fleste vifter tre forskjellige hastigheter, men i vårt sortiment kan man fåmed en fjernkontroll som kan kontrollere hastigheten ytterligere. En vifte er et funksjonelt dekorasjonsobjekt til stuen som sparer deg for utgifter til oppvarming og som sikrer et behagelig klima i stuen. Våre takvifter har dessuten ofte et eksklusivt utseende og gir en følelsen av luksus.

Om sommeren gir takvifter en konstant blanding av luft som vil regulere og virke nedkjølende påkroppen.Når vinteren og fyringssesongen nærmer seg kommer en ventilator, ogsåkalt varmevifte, til god nytte, og sikrer at oppvarmingen fra fyringsovnen fordeles i hele rommet.

Har du spørsmål til noen av våre takvifter eller ventilatorer står vi veldig klare til åhjelpe deg.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

75 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.