Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr - på nesten alt

Opptil -65 % på tak - og pendellamper

Veggpostkasser

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Pris
Bruk
Merke
Made in Germany
Innebygget LED
Materiale
Med fjernkontroll
Med bryter
Lyspære inklusiv
Batteridrevet
Med bevegelsessensor
Saltvannsresistent
Stilretning
Kan reguleres i høyden
Inkl. forover- og tilbakefunksjon
Utstikk / dybde (i cm)
Bruk
Høyde (i cm)
Bruk
Bredde (i cm)
Bruk
Vi kan ikke finne noen varer som samsvarer med de valgte filtrene.

Veggpostkassen – postkassen til veggmontering

Den regelmessige sjekken av postkassen er, til tross for e-mail, mobil og smartphone, stadig et av de viktigste daglige ritualene. En postkasse skal ubetinget plasseres på huset eller i nærheten av huset, altså ved inngangen til huset. Veggpostkassen er dessuten en av de mest brukte modellene, både til enkeltpostkasser eller som postkasser til flerfamiliehus. Veggpostkassen er en postkasse til montering på veggen, den kalles også for overflatemontert postkasse på fagspråk.

Forskjellige variasjoner av veggpostkasser

På en veggmontert postkasse finner man luken for det meste på fronten eller på toppen. For å gjøre avisbudets jobb lettere, kan man utstyre veggpostkassen med en avisboks eller avisrulle. På enkelte avispostkasser er avisdelen allerede integrert, på andre må man ettermontere den. Dette burde likevel ikke være noe problem, siden produsentene ofte tilbyr en passende avisrulle til enhver veggpostkassedesign.

Veggpostkasse eller stående postkasse?

Veggmonterte postkasser har visse fordeler i bruken: siden en veggmontert postkasse for det meste er montert på en fasade under et halvtak, er den beskyttet mot vær i forhold til f.eks. en stående postkasse, som er fullstendig utsatt for alt slags vær. Utover det, gir veggpostkassene beboerne den fordelen at veien fra husdøren til postkassen ikke er lang og at man ikke blir våt når det regner.

Veggmonterte postkasser fås i forskjellige værbestandige materialer: i lakkert stål (forskjellige farger), rustfritt stål, støpt aluminium, kunststoff eller også i en kombinasjon av tre og glass.

Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH