Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr - på nesten alt

Opptil -65 % på tak - og pendellamper

Vegglamper landlig / rustikk

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Stilretning
Materiale
Pris
Bruk
Merke
Fatning
Beskyttelsesklasse
Dimbar
Made in Germany
Med bryter
Innebygget LED
Lyspære inklusiv
Form
Med fjernkontroll
LED
Antall lyskilder
Lysfarge (utvalg)
Kan reguleres i høyden
Batteridrevet
Med bevegelsessensor
Wattstyrke
Bruk
Bredde (i cm)
Bruk
Høyde (i cm)
Bruk
Utstikk / dybde (i cm)
Bruk
Vi kan ikke finne noen varer som samsvarer med de valgte filtrene.

Vegglamper i moderne, landlig stil, populære også i storbyen

Den har lenge vært benyttet i moderne byleiligheter. Vi snakker om den landlige stilen. Ikke om den gammeldagse landlige stilen som du finne på gamle bondegårder. Dette handler om den moderne versjonen av den landlige stilen. Her finner du innslag av skandinaviske elementer, og stilen passer like godt inn i storbyen. Et tips til det nye interiøret: Siden vegglamper monteres i blikkhøyde, er de et viktig element i en koselig, landlig innredning og bør tas med.

Hva kjennetegner den landlige stilen?

Det koselige og naturlige, kombinert med rene strukturer og pene accessoirer er det viktigste i den moderne, landlige stilen. Heltre, keramikk, glass og jern er viktige materialer i den landlige, moderne stilen. La deg inspirere.

vegglampe landlig rustikk stil
vegglampe landlig rustikk stil
vegglampe landlig rustikk stil

Hvor høyt bør en vegglampe henge?

En ting bør du unngå: Og det er at lyskilden er synlig slik at du blir blendet. Vegglamper med lysutslipp oppe og nede er derfor en god ide: Monterer du vegglampen på øvre tredel av veggen, altså omtrent i øyenhøyde, ser du rett på lampen og ikke på selve lyskilden. Dermed får du et behagelig, indirekte lys som passer fint inn i den landlige stilen.

Godt å vite: Du finner naturligvis også vegglamper som ikke blender i det hele tatt, uansett hvor de monteres. Lamper med satinert skjerm er et eksempel på dette. Her skjules pæren slik at det ikke kan oppstå blendingseffekter, men uten at det går på bekostning av lysstyrken.

Hvordan monteres vegglampen?

Du vet: Den skal ikke blende. Vegglamper bør derfor monteres slik at du ikke kan se rett på lyskilden, verken ovenfra eller nedenfra. For å unngå blending er det best å henge den ca. 5 cm over øyenhøyde. Det vanlige er en monteringshøyde på 1,70 m til 1,80 m.

Følg retningslinjene og sikkerhetsanvisningene i bruksanvisningen. Det beste er å la en elektriker installere vegglampen på korrekt måte. Det viktigste er naturligvis din sikkerhet

Er hvite vegglamper i landlig stil aktuelle?

Den landlige stilen passer absolutt sammen med hvitt. Keramikk er da et mye brukt materiale. Det passer ekstra godt inn i et pent landlig kjøkken. Det tar seg også godt ut i stuen eller spisestuen, og er utrolig tøft sammen med treelementer i vintagestil. Glass i alabastutførelse gjør seg også svært godt i en landlig stil. Denne lyse fargetonen integreres perfekt i den romantiske, landlige stilen. 

vegglampe landlig rustikk stil
vegglampe landlig rustikk stil
vegglampe landlig rustikk stil

Fins det også vegglamper i landlig stil med bryter?

Ønsker du å tenne lyset med en trekkbryter eller vippebryter på selve lampen? Ikke noe problem. Kryss av for “ja” i filteret “med bryter” så får du opp de aktuelle lampene i den landlige stilen. Og har du spørsmål er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor. 

Fins det også veggfakler i landlig stil?

Veggfakler passer ikke bare inn i en borg eller på et slott. De gjør seg godt også i en sjarmerende leilighet i landlig stil. Til tross for den slanke formen setter de et rustikt preg på stuen og sørger for et lysende blikkfang på veggen. Bruk søkeordetveggfakkel når du søker i nettbutikken, og så er det bare å studere resultatet. 

vegglampe landlig rustikk stil

Har du flere spørsmål om hva som er karakteristisk for den moderne landlige stilen ? Våre fagfolk svarer gjerne på dine spørsmål. Det er bare å ta en telefon. Du når oss på 23 96 04 30  eller via kontaktskjema – vi lover rask tilbakemelding.

Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH