Vannpumper

Filter
1 vare
kr 1 499,00

Nyttig dekor: en dampumpe

For å oppnå drømmen om en vakker dam i hagen fylt med klokkeklart vann, planter og fargerike fisker, er en pumpe ytterst nødvendig. En hagedam er et lukket farvann. Det nødvendige oksygenet for flora og fauna, får dammen ved damfilter og dampumpe.

En dampumpe sørger for likevekt i hagedammen

En dampumpe består av et pumpekammer, en motor og en rotor. Med dampumpen settes vannet i bevegelse, og det blir beriket med oksygen. I tillegg er et damfilter nødvendig for å rense dammen. En dampumpe er også egnet for fontener eller vannspyttende figurer.

Forskjellige typer dampumper

Det blir tilbudt forskjellige slags dampumper. Til små hagedammer, bruker man helst en type dampumpe som blir satt direkte inn i dammen. Slike dampumper er beskyttet, for eksempel mot fisk, med et filter. Dampumper som plasseres like under vannoverflaten, blir også kalt for senkbare pumper. En dampumpe kan også monteres eksternt. Slike dampumper står ved siden av dammen. Ved kjøp av den slags pumpe er det viktig å legge vekt på at ha en motor som lager minst mulig bråk. Et annet viktig kriterium, er et relativt lite strømforbruk. Dampumper med solarteknikk er svært energibesparende.

Særlig dekorativt om natten: LED-lysringer til dampumper

En dampumpe trenger ikke nødvendigvis bare å være funksjonell, den kan også være dekorativ. Dampumper med tilbehør er et godt alternativ. For eksempel LED-lysringer, som byr på flotte lyskunstverk om natten. Bortsett fra dampumper er LED-lysringe også en praktisk belysning til springvann eller vannfontener.

Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2023 Lampenwelt GmbH