Einzigartige Holz-Leuchten

Slipt, lakkert, polert eller ubehandlet: materialet tre har så mange fasetter at man kan skape all verdens lamper av dem og i like mange ulike uttrykk. Helt fra lamper i rustikk stil i massivt tre til trelamper med en miks av ulike materialer. Med tre som utgangsmaterialet er det med sikkerhet noe for enhver smak.

Skapt av naturen

Trebjelker som er tatt direkte fra naturen eller som er formet danner en scene for en hel sverm av lampefatninger. Det er bare å vikle dem løst rundt trebjelken og gjerne bruke noen fine filamentpærer, så har man en unik lampe. Alternativer til filamentpærene er skjermer i betong eller helt rått med bare metall. Stilen vil uansett bli fullkommen.

~ Kreative blikkfang ~

Pendellampen Dining Concrete | 5517655

Materialmiks i tre & tekstil

Dette er ekte nordiske favoritter: når tre danner en symbiose med stoffskjermen er avslapping øverst på dagsordenen. Stoffets tekstur sikrer dessuten at lyset er behagelig og varmt.

~ Nå blir det nordisk ~

Bordlampen Nordic | 6054872

Elegant letthet

Lamper med trelameller drar blikket til seg og passer perfekt til personlig interiør. Skjermens raffinerte struktur sender lyset livlig gjennom trelamellene.

~ Harmonisk lysspill ~

Bordlampe & Gulvlampe  Sotos (3032023, 3032024)

Unike lamper med rot i naturen

Ubehandlet tre som ikke har gjennomgått en kompleks behandling er perfekt som belysning med en unik utstråling. Grener som er naturlig vokset, karakteristisk drivved eller brukte trestolper blir til flotte blikkfang.

~ Ikke to like ~

Gulvlampen Nature Straight | 5517695
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.