Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo

Sikrea
(2)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1
8508162
Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
  • Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
  • Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
  • Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
  • Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
  • Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
  • Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
  • Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo
A+
kr 805,00
Inkl. mva., ekskl. leveringskostnader
(2)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Leveringstid: På lager. 4-6 virkedager

  • På lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Betal med klarna
Del:

Kommersielle og gjentagende behov? Større prosjekt?

Ta gjerne en prat med vårt bedriftskundeteam angående ønsker og spesialbehov.

Kontakt bedriftskundeteamet

Produktdetaljer

Sikrea

Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo

Artikkelnummer 8508162
Produsent SIKREA
Materiale aluminium
Farge børstet aluminium
Lysfarge varmhvit (2 700 K)
Lysfarge (utvalg) Varmhvit
Fatning G9
Lyskilde 1 x 5 W LED
Dimbar Ja
Dimmer Følger ikke med
Bredde (i cm) 11,5
Høyde (i cm) 8
Utstikk / dybde (i cm) 15,5
Diameter (i cm) 10
Andre mål Veggfeste 7,5 x 4 cm
Lysstrøm (lumen) 460 lm
Lysstrøm totalt (i lm) 460
Spenningstilførsel i volt 230
Spenningsforsyning i volt 230
Kapslingsgrad IP20
Isolasjonsklasse I
Sertifiseringsmerke F
Lyspære inklusiv Ja
Energiklasse A+

Produktbeskrivelse

Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo


LED-designvegglampen Eolo i børstet aluminium overbeviser med ulike lyseffekter. I den ene retningen sender den ut et bredt lys og i den andre retningen et smalt.

Vegglampen Eolo er utrolig elegant og dekorerer veggene med effektfull belysning. Flere lamper ved siden av hverandre bidrar til en stemningsfull atmosfære og ser også svært dekorativt ut.

Energiklasse

A++ A+ A B C D E Vis etikett for energieffektivitet

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne. Ma. til fr. 09:00 – 17:00.

23 96 04 30 Produktspørsmål
Våre anbefalinger til deg

    Spørsmål & svar (1)

    What does “dimmer not included” mean. Does it need a driver or just a dimmer light switch?

    ChrisA52 siden 2 år
    vis 1 svar

    Hi ChrisA52,

    For this light, just a dimmer is needed. We recommend a trailing edge dimmer with a minimum operational load as close as you can get to 0W, to allow the LEDs to dim.

    Kate from lights siden 2 år

    Kundeomtaler (2)

    Authentic Reviews
    Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo

    Toppmoderne LED-designvegglampe Eolo

    3 (2 Anmeldelser)
    5
    1
    4
    0
    3
    0
    2
    0
    1
    1
    Gjennomsnittlig kundevurdering
    Kvaliteten
    4.5
    Lys
    4.5
    Montasjen
    4

    Difficulty getting the lights

    Unhappy Jules siden 2 år

    I ordered one of these wall lights at the beginning of July and it arr...

    I ordered one of these wall lights at the beginning of July and it arrived promptly. We put it on the wall and it looks good. I actually needed three of the lights but didn't want to order all three together in case I didn't like them. On 10th July I ordered two more to match. I was notified that there would be a delay and that the lights wouldn't arrive until w/b 16th September. Today I've been told of a further delay and the lights won't arrive until w/b 14th October. I am not happy. The product is good, the service is not.

    Vis omtale
    Kvaliteten
    4
    Lys
    4
    Montasjen
    4

    Dear Unhappy Jules,

    We would like to thank you for taking the time in providing us with your valuable feedback.

    We are sorry to hear that there were manufacturer delays on your second order with us.

    While this is something we absolutely do not like to hear, it is something that is out of our direct control. We can only control the movement of the items once they are in our warehouse.

    I understand this is a very frustrating situation though, and we do hope you accept our sincerest apologies for the delay.

    Please do not hesitate to contact our helpful customer service line inf you have queries or need assistance with the lights you have ordered from us.

    Once again we are sorry that the purchase did not work out this time however we will be more than happy to welcome you back in the near future.

    Your Lights Team siden 1 år

    And I should also add that I was notified at 5.03pm on a Friday that my delivery once again wasn’t coming when it should be, meaning that I can’t get hold of anyone to discuss the second delivery delay until Monday at the earliest!

    Unhappy Jules siden 2 år

    EXCELLENT LIGHTS

    DAVIEDOO siden 2 år

    LIGHTS ARE PERFECT, CHANGES THE MOOD WHEN ON VERY RELAXING...

    LIGHTS ARE PERFECT, CHANGES THE MOOD WHEN ON VERY RELAXING

    Vis omtale
    • Bekreftet kjøper
    Kvaliteten
    5
    Lys
    5

    You are lucky that you've received that lights. When in July did you order them because my order of 10th July hasn't been delivered yet.

    Unhappy Jules siden 2 år
    • 425 000 produkter på lager
    • 60 dagers åpent kjøp
    • Topp kundeservice og eksperthjelp