Tilbehør til hjemmet

Tilbehør til hjemmet gjør stilen vår personlig

Et bord, en stol, en seng – er det nok med kun standardutstyr i boligen? Skjønnhet, atmosfære, personlig stil; disse målene gjør et hjem verdt å leve i. Ett ord: boligtilbehør. Med tilbehør til hjemmet uttrykker vi vår egen stil, og viser andre hvordan vi lever. Med tilbehør til hjemmet forvandler vi en kald bolig til et innbydende hjem.

Tilbehør til hjemmet kombinerer skjønnhet og funksjon

Tilbehør til hjemmet er med på å fullende innredningen på en dekorativ måte og skaper en hyggelig stemning i boligen. Under boligtilbehør finnes; klokker, lysestaker, speil, oppbevaringskasser og vaser. Slikt tilbehør er vakkert å se på og har ofte en funksjon.

Tilbehør til hjemmet skaper hygge

Innenfor boliginnredning og design er alt tillatt, men man bør finne en god balanse. Med for mye tilbehør, kan boligen raskt bli rotete. Til å dekorere stuen, kan man alltid bruke planter og blomster i tilsvarende dekorative vaser. Lysestaker er også et svært populært tilbehør til stuen. Stearinlys skaper også den riktige atmosfæren når man slapper av i badekaret. Oppbevaringskasser i flere størrelser, kan være nyttige for å oppbevare kosmetikk, sjampo, balsam, osv. Slike kasser er svært praktiske, siden de ikke bare får rotet i orden og av veien, men er også dekorative.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.