Tiffany taklamper

Stilfullt, romantisk lys med Tiffany taklamper

De flotte figurene og mønsteret på Tiffany taklampene, kan vi takke den amerikanske ungdomsstilkunstneren Louis Comfort Tiffany for. På en reise til Egypt fikk han ideen om å bruke sin egne glasskunst til taklamper eller bordlamper, i tillegg til vinduer i kirker og katedraler.

Tiffany glasskunsten med sine overdådige blomstermotiver som skinner over elskverdige sammensetninger av mønstre er også i dag svært populære. På grunn av Tiffanys kjærlighet til detaljer utstråler Tiffany lamper kreativitet og romantikk.

Gjennom denne kombinasjonen av glasskunst med lys, utstråler Tiffany taklamper sin helt egen sjarm og gjør stuen din magisk. Enhver Tiffanytaklampe er et kunstverk som skaper en god atmosfære i ethvert hjem.

Over spisebordet, i inngangspartiet, i stuen eller på soverommet virker en Tiffany taklampe innbydende, og sørger for en god komfort. Passende til Tiffany taklamper, finner du andre Tiffany lamper. Se igjennom våre kategorier Tiffany bordlamper eller Tiffany pendellampe, og la deg inspirere. Hvis du ikke skulle finne den riktige Tiffany taklampe i sortimentet, hjelper vi deg gjerne!


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.