Tiffany pendellamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Tiffany-lampen skaper en hyggelig atmosfære

  De livlige blomstermønstrene, som er typisk for glasskunsten fra Louis Comfort Tiffany, sprer sjarm i enhver stue. De hengende Tiffany-lampene skaper varme og hygge, og setter ditt spisebord og skrivebord i rett lys. Ved å velge en Tiffany-lampe, velger man samtidig å spre en helt spesiell atmosfære i hjemmet. Glassmosaikken på Tiffany-lampene produserer et varmt lys, og med en Tiffany-pendellampe inndeles rommet i lyse og mørkere seksjoner.

  Hvem oppfant glasskunsten Tiffany?

  Tiffany-glasskunstens opprinnelse kommer fra den amerikanske maleren og glasskunstner Louis Comfort Tiffany, som var en av de viktigste modernistiske kunstnerne. Han ble inspirert til denne spesielle formen for glasskunst da han i år 1870 var på en av sine reiser til faraoenes graver i Egypt, Ni år senere grunnla han forretningen ”Tiffany Glas & Decorating Company”, og fik bl.a. i oppdrag å renovere noen av rommene i Det Hvite Hus.

  Tiffany-pendellampe – et kunstverk i ditt hjem

  I Art Nouveau perioden ble Tiffany-pendellampen ansett for at være særlig verdifull. Også i dag anses lampen for å være en kunstgjenstand som tilfører en spesiell utstråling til ethvert rom. Uansett hvilket rom du ønsker å berike med en Tiffany-pendellampe, finner du en passende størrelse og form i vårt sortiment. La deg bli inspirere av vårt brede utvalg av romantiske Tiffany-lamper på hjemmesiden vår lampegiganten.no


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.