Svale sommerdager
– med vifter fra Lampegiganten.no

Svale sommerdager – med vifter fra Lampegiganten.no
Takvifter om sommeren virker svalende på inneklima

Vifter på sommeren

Sommeren er endelig der og derav følger de varme dagene, som også tar med seg svettedråpene på pannen. For at du kan unne deg en frisk bris også på de aller varmeste dagene har vi samlet våre moderne takvifter fro deg. Her vil hvert ønske oppfylles, om det er ytelse som er i fokus, ulike innstillingsmuligheter eller en rolig, stille drift.

Utforsk her
Takvifter med belysning

Vifter med belysning

Finnes det kun én strømtilkobling i taket – og du må derfor velge mellom enten belysning eller en forfriskende bris? For at du skal slippe å sitte i mørket ved behagelig temperatur, eller måtte svette i optimalt lys, finnes det takvifter med belysning. Her kombineres kvalitetsbelysning med en vifte med god ytelse.

Utforsk her
Vifter kan også forbedre inneklima på vinteren

Vifter med vinterdrift

Varmeovnene er slått på, det brenner i peisen – og fortsatt er føttene kalde! Det kommer av at varm luft stiger opp, også innenfor våre fire vegger. En takvifte med vinterdrift sørger for den riktige fordelingen av varmluft. Det kan spare opptil 30% av oppvarmingskostnadene – og varmer føttene dine. Selvfølgelig kan du benytte deg av den samme viften på sommeren. Det betyr: Perfekt klima i rommet til enhver årstid!

Utforsk her
Vifter med sommer- og vinterdrift

Vifter i gulv- og bordvarianter

Finnes det ikke flere strømtilkoblinger i taket til en takvifte? Uansett har du helt sikkert en stikkontakt ekstra – da får du også oppleve en lett bris: med gulv- og bordviftene! Fleksible og kan settes inn i hvert rom – og hvor som helst i rommet!

Utforsk her
Bord eller gulvvifter kan enkelt flyttes rundt i huset

Vifter med komfortfunksjon

Takvifter med fjernkontroll kan enkelt styres fra stolen eller senga

Fjernbetjening

Noen varme dager vil man kun sette seg tilbake i lenestolen og helst ikke bevege seg noe mer. Det optimale da, er om man allerede har fjernkontrollen til takviften liggende rett ved siden av seg. Da kan man bare strekke seg etter fjernkontrollen og unne seg selv en god oppfriskende bris.

Utforsk her
Takvifter som passer til kvistrommet og alle rom med skråtak

Skråtak

Den som har opplevd en varm sommer i et kvistværelse, vet dette: Her viser en takvifte akkurat hva den kan yte. Takvifter spesielt tilpasset skråtak finner du selvfølgelig hos Lampegiganten.no.

Utforsk her
  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.