Fantastisk julebelysning – dekorér kreativt med lys til julehøytiden

I den kalde og mørke adventstiden er det ekstra hyggelig å krype opp i lenestolen med en varm kopp kakao eller te. Når dette er sagt, kan den rette belysningen gi den rette atmosfæren til juletiden. Stemningen som skapes med hjemmelaget julepynt, granbar og dekorasjonen på juletreet blir komplett med dekorasjonsbelysning. Her kan belysning i form av LED-vokslys, lyslenker, flotte julestjerner eller strålende lys på juletreet gjøre juletiden personlig. Med lyset på plass, ja, da kan adventstiden og julehøytiden fylle huset!

Se all julebelysning
Stjerner i vindu gir perfekt julestemning

Hvor kan man plassere julebelysningen?

Julestjerne på fot er praktisk og vakkert
lysende julefigurer opplyser uteområde

Julebelysning til innendørs bruk

Om det skal plasseres i vinduskarmen, på kommoden, på et sidebord eller på juletreet: dekorasjonen til huset kommer i mange varianter og til mange bruksområder. I et hus er det helt sikkert et eller flere hjørner, som kan bli til et stemningsfullt julehjørne med den rette lysende juledekorasjonen. Også når det er liten plass tilgjengelig, kan julebelysningen, for eksempel i form av en julestjerne være med å skape en festlig og hjemmekoselig stemning.

Julebelysning for utendørs bruk

Juledekorasjonen kan også ønske gjestene velkommen allerede i gårdsplassen og på utsiden av huset. Man kan for eksempel lyse opp gårdsplassen foran huset med lyslenker på trærne og buskene. Å bli møtt med en stemningsfull lysfigur midt i snøen, eller la husveggen være dekorert til jul, vil garantert sette gjestene i den rette stemningen. Julebelysningen til uteområde er likeså mangfoldig som til inne.

Et overblikk over mangfoldet innenfor juledekorasjon

Belysningen til julehøytiden er tilnærmet uendelig og mulighetene strekker langt forbi pynt til juletreet. Hvert år kommer nye produkter til, som beriker den tradisjonelle julebelysning når det gjelder både form og helt ny teknologi. For eksempel har LED-teknologien muliggjort et bredt spekter av lysfigurer gjennom kompakte og langtidsholdbare lysdioder. Oppdag de mest interessante formene for juledekorasjon sammen med Lampegiganten.no.

Julestjerner:
Som vindusdekorasjon til juletiden – et blikkfang både ute og inne

På vei hjem, en kald og mørk kveld tenker man ofte på en kopp te som man kan nyte inne i varmen. Når hyggelig lys allerede er å se i vinduet, kan man føle seg velkommen og dermed glede seg enda mer til å komme inn døren. En julestjerne som enten står i vinduskarmen eller som er festet ovenfor vinduet er et fortryllende juletilbehør. Et hav av julestjerner i ulike former og farger, gjør det mulig å finne den perfekte julestjernen for enhver.

Utforsk nå

Adventsstaker:
Tradisjonsrik juledekorasjon

Tradisjonell julepynt som adventsstaker gir et godt signal om at julen har flyttet inn, enten man dekorerer huset i tradisjonelle farger til jul, eller mer moderne farger. Adventsstakene utstråler varme, hvor enn de blir plassert: i stuen, på kjøkkenet eller i gangen. Mange av adventsstakene har tre som det viktigste materiale. Tre er godt egnet til forskjellige utforminger og passer samtidig godt inn i den nordiske stilen. Det organiske materiale som tre bidrar til et mykt utrykk, som kan kombineres med mer rå elementer som stein, metall og marmor.

Lyslenker:
Hyggelig lys til juletreet eller verandaen

Lyslenker finnes både til inne- og uteområde, til trær og verandaen, i forskjellige former som lys, stjerner og istapper. Det finnes nesten ingen annen type julebelysning, med så mange valgmuligheter som lyslenker. Dette er nok en god grunn til at lyslenkene er så populære som dekorasjon, både til juletiden, men også til resten av året. Lyslenker med LED sørger for at belysningen kan pakkes frem år etter år.

Utforsk nå

LED-vokslys:
Det flotteste og mest sikre stearinlys

Det har blitt enklere å ha lys på bordet for å skape den helt perfekte julestemningen. LED-vokslys er et sikkert alternativ til de tradisjonelle stearinlysene med levende flamme. Med LED-vokslys er det verken brannfare eller fare for å brenne seg. På denne måten trenger man ikke å begrense juledekorasjonen og heller ikke dekorasjonen til andre tider av året. Hobbyarbeid med forskjellig slags tråder eller blader kan plasseres på LED-lysene, uten at man trenger å bekymre seg. Lysene trenger ikke å være under konstant overvåkning, og kan dermed være tent både natt og dag, også selv om man sover. I tillegg trenger man ikke å bekymre seg over at tepper og møbler får voks- eller stearinflekker på seg.

Kunstige juletrær:
Et godt alternativ til ekte juletrær

Den årlige jakten på det perfekte juletreet kan for mange oppleves ganske ubehagelig. Både tiden det tar på å finne det passende juletreet, men også å få fraktet treet hjem kan by på utfordringer. Andre spør seg selv, når bør jeg kjøpe juletreet? Svaret blir ofte kun noen få dager før julehøytiden, slik at treet ser ekstra fint ut på selve juleaften. Dog kan det blir vanskelig å finne det helt riktige treet dersom man venter for lenge. Av disse og flere grunner er det flere og flere som overveier kunstige juletrær. Man kan benytte dem igjen og igjen, og den evige dansen med å fjerne barnåler fra gulvet er slutt. Heldigvis ser moderne kunst-tær veldig ekte ut.

Utforsk nå
Skap julestemning i enhver krok i huset med kunstige juletrær

Lysende julefigurer:
Rever, julenisser og reinsdyr til hus & hage

LED-teknologien har gjort det mulig å lage mange forskjellige lysende figurer. De små LEDs befinner seg inne i figurer som rever, ekorn, hunder og naturligvis også julenisser og reinsdyr, som sørger for et flott lys. I tillegg trenger man ikke å skifte lyspærene, men de er så holdbare at de lysende figurene kan skape glede i årtider. Noen av de flotteste lys-figurene egner seg også til å plasseres ute – velg bare riktig IP-kapslingsgrad og skap julestemning i hagen og på gårdsplassen.

Utforsk nå
lysende reinsdyr
små lysfigurer som ender skaper god julestemning

Lyslenkesystem:
Fleksibel og personlig julebelysning

Lyslenkesystemer gir tallrike kombinasjonsmuligheter og gjør det enkelt å skape en spesiell og personlig julebelysning. Alt etter smak og behag kan lyslenkesystemet kombineres på forskjellige måter og kan også utvides med lysnett. Enkle plug-in systemer gjør installasjonen lekende lett!

lyslenkesystem for uteområde, den ultimate julebelysningen
Enkel guide til oppsett av lyslenkesystem

Batteridrevet juledekorasjon:
Fortryllende lys helt uten ledninger

Er alle stikkontaktene i bruk til både julebelysningen og ekstrabelysning som gulvlamper og bordlamper? Man skulle gjerne hatt et lysende dekorasjonselement i nettopp det hjørne av stua, men så er alle stikkontaktene i bruk. Heldigvis finnes det mye flott juledekorasjon som er batteridrevet. Takket være energieffektiv LED-lysteknologi blir belastningen på batteriene mindre og man kan glede seg over LED-juledekorasjonen i lang tid.

Reservepærer:
Når ikke alle lyspærene på juletrebelysningen lyser!

Reservepærer til julebelysningen

Har du en favoritt-lyslenke som du gleder deg til å henge opp? Dessverre kan man av og til få en ubehagelig overraskelse, det er noen lyspærer som ikke lyser! Istedenfor å måtte gå til innkjøp av en helt ny lyslenke, kan du enkelt og greit bytte ut den defekte lyspæren. Se utvalget her og finn den perfekte reservepæren.

Utforsk reservepærene
  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.