MIN STIL, MITT LYS - Lamper til enhver innredningsstil

Hvilke innredningsstil passer meg? Om du vil føle deg vel i ditt eget hjem bør man ta stilling til dette. Har man bestemt seg for en av de mange stilretningene, gjelder det å innrede hjemmet sitt med de rette møblene og dekorelementene. Ofte ender man allikevel opp med å føle at noe allikevel ikke stemmer (eller velger du bevisst at ikke alt skal matche?).

Når det gjelder innredningen må man absolutt ikke glemme belysningen. Lamper er som andre møbler, utformet til en spesiell innredningsstil.

Enten du leter etter lamper innen bestemt innredningsstil eller kun ønsker å bli inspirert til å finne din personlige innredningsstil: disse stiltipsene kan hjelpe deg på veien.

Lamper i den moderne stilretning

Moderne lamper er funksjonelle, konsentrerer seg om hovedsaken – og allikevel spesielle. Dette kan for eksempel komme til uttrykk ved uvanlige lampeformer eller gjennom et spesielt materiale, men som allikevel er underordnet et stramt design. LED-lamper passer ekstra godt inn i den moderne innredningsstilen. LEDs gjør det mulig å utforme dette designet og moderne er en perfekt betegnelse på LED-lamper gjennom det energieffektive aspektet.

Oppdag moderne lamper

Eksklusive eyecatchers: Designerlamper

Enkeltstående, ekstravagante og oppsiktsvekkende innredningselementer kan totalt forandre et rom. Her er det ikke mengden som er avgjørende – et enkelt produkt kan ha en imponerende effekt. For eksempel en lampe. Nettopp lamper er svært populære innredningselementer hos designere. Resultatet av denne begeistringen: et enormt utvalg av spesielle designprodukter. Hvilke er din favoritt og vil møte nysgjerrige blikk fra dine gjester?

Oppdag designerlamper

Lamper i vintage-stil

Å innrede hjemmet sitt i en vintage-stil vil si å velge det man liker – og inspirasjon til dette finner man ofte på loppemarkeder eller i antikvitetsbutikker. Resultatet er en fullstendig unik innredning som ikke finnes i noe annet hjem. Naturligvis er det også plass til stilbrytere i vintage-stilen, men alltid på innrederens premisser. Lamper i vintage-stil er ikke brukte eller gamle, men det er nye produkter i used-look, som enkelt passer til denne trendy innredningsstilen.

Oppdag innelamper i vintage-stilen

Kule lamper i stilen „ung innredning“

Et elegant og moderne design og en lav pris trenger ikke nødvendigvis å utelukke hverandre. Heldigvis er ikke belysningen noe man skal måtte spare på. Belysningen avgjør ikke bare om man sitter i mørket hjemme, men også om vi føler oss vel, om vi kan slappe av foran TV’en eller konsentrere oss ved skrivebordet. Det er viktig for enhver aldersgruppe.

Oppdag innelamper i stilen „ung innredning“

Trendlampene med tre ben

Mykt og behagelig med tremateriell og lampeskjermer i stoff, uvanlige og futuristiske eller i knalle farger: lamper med tre ben er absolutt i trend! På grunn av den store populariteten til Tripod-lamper (som disse lampene også blir kalt), kommer det alltid nye lamper på markedet. Du kan derfor glede deg til å utforske enda flere slike lamper fremover.

Lamper i industristil

Innredningsproduktene innen denne uvanlige og populære stilen har en egen historie de forteller med sine slitemerker, deres used-look og sjarmen til det gamle og i blant forlatte. Rom i en industriell stil er interessante og livligere enn hva man kan forvente seg. Tomme sinkbøtter og trepaller som enten er gamle, eller som er behandlet for å se gamle ut kan gjøre et enkelt rom levende.
Lamper i denne stilen understreker den industrielle interiørstilen og skaper begeistring gjennom en kreativ måte å bruke detaljer fra gamle fabrikker, for eksempel rør, gitter og ventiler.

Oppdag innelamper i industristil

Lamper i skandinavisk innredningsstil

Den skandinaviske innredningsstilen forener kjærligheten til naturen og det moderne på fantastisk vis. Mange lyse flater kjennetegner en stue i en skandinavisk stil. Mange lyse elementer i tre, behagelige fargeinnslag gjør inneområdene koselige samtidig som de er lette og moderne.
Lampene innen denne innredningsstilen er som regel utformet etter mottoet «Keep it simple». Kompliserte detaljer bortfaller for å holde fokus på hovedsaken.

Oppdag innelamper i skandinavisk stil

Rene linjer og enkelthet, men aldri kjedelig: Det er formene innen den skandinaviske innredningsstilen. Uansett om man innreder stuen, spisestuen, kjøkkenet eller soverommet, denne stilen gir hjemmet en enkel eleganse som også sørger for hygge. Se våre tips til denne innredningsstilen gjennom lamper på bloggen vår.

Les mer på bloggen

Lamper i landlig stil

Istedenfor rene linjer og moderne design er det mange mennesker som blir dratt mot en innredningsstil, som minner om det idylliske og bekymringsløse livet på landet. Klesskap i massivt tre, rutede sengetøy og nostalgiske veggklokker er typiske for en slik rustikk stil. I virkeligheten inneholder denne stilen et bredt spekter av variasjon, fra helt rustikt til en moderne, lys landlig stil, til en stil som minner mer om den skandinaviske stilen. Lamper innenfor denne stilen er derfor like forskjellige som stilen selv. La deg inspirere av smijerns-lamper og lamper i lett trematerial.

Oppdag lamper i landlig stil

Lamper i klassisk stil

Rom som er innredet i en klassisk stil er elegante og ofte luksuriøse. Heldigvis må man ikke ha det veldig høyt under taket, eller store haller for å oppfylle drømmen om å få den klassiske innredningsstilen. En lysekrone, for eksempel, kan man også få for ganske små rom til en overkommelig pris. Kikk inn i den klassiske lampeverdenen som iblant viser seg blank, edel, av elegant tre eller snirklete messingelementer.

Oppdag innelamper i klassisk stil

Bevisst stilbrudd eller inspirasjon: Lamper i alle kategorier

Hvilken stil passer meg? Kanskje er man ikke så sikker på det og ønsker først og fremst å bli inspirert. Eller, man er på utkikk etter en lampe som skal være helt annerledes enn alt i hjemmet, et bevisst stilbrudd. I begge tilfeller kan du oppdage et stort utvalg av ulike stilarter – sortert etter lampetypen.

  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.