Belysningstrendene 2017

Tre

Materialet tre sørger for en hjemmekoselig og behagelig stemning i hjemmet. Særlig når man kombinerer materialet med behagelig lys. I den skandinaviske innredningsstilen er tre-lamper et naturlig element. Ikke nok med det, disse lampene passer godt inn i mange andre innredningsstiler, her setter altså kun fantasien begrensninger for bruksområdene.

Til tre-lampene

Gitter

Man kan tydeligt se, at gitterlamperne har sit udspring i industrielt design, særligt med tanke på det nøgterne udgangspunkt. I dag er gitterlamper en indretningstrend og sørger for en rustik atmosfære. Lamperne passer også godt ind i den moderne indretningsstil, specielt når man kombinerer dem med en LED-filamentpære.

Til gitter-lampene

Terrakotta

Lampene som er fremstilt med materialet terrakotta eller terakottafargede lamper er rustikke produkter som passer til moderne rom. Samtidig gir terakotta-lampene et middelhavspreg på innredningen. Disse lampene passer altså ekstra godt til alle som elsker middelhavsstilen og som gjerne vil ta med seg feriestemningen hjem.

Til terrakotta-lampene

Treben

Trebenede lamper gjør klassiske gulvlamper til et blikkfang – og det i tallrike innredningsstiler. Dette fordi hver trebenede lampe har et unikt preg. Noen av disse lampene er typiske for den skandinaviske stilen, andre har hentet inspirasjon fra filmstudioene og andre igjen er moderne med slanke, nikkelfargede ben.

Til de trebenede lampene
  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.