Tekstil pendellamper

Tekstilhengelamper: klassiske og stilfulle til alle rom

Hengelamper med skjerm av tekstil er en klassiker blant hengelamper. Da stoff er et fleksibelt materiale egner det seg fremragende til å festes på stell, noe som sørger for en bestemt geometrisk form på skjermen. En høyt elsket type er den runde stoffhengelampen med hvitt stoff, men som også kan fås med et blomstret motiv. Et slikt produkt er en klassiker på soverommet og sørger selv i dag for en ukomplisert og uvanlig myk belysning i dette viktige oppholdsrommet. Utover det er det mange andre tenkelige variasjoner innenfor disse produktkategoriene.

Hengelamper med skjerm av stoff er unike og understreker en god atmosfære

Tekstil har lenge vært et mye brukt materiale, og har beriket mange forskjellige kulturer og gitt dem kunstneriske kjennetegn. Ved en tekstilhengelampe kommer fleksibiliteten av dette materialet rommet til gode. En ren, hvit stoffskjerm er ideelt egnet f.eks. til soverommet, men også andre varianter av skjermen er tilgjengelige. En stoffpendellampe med beige skjerm sørger for et spesielt varmt lys, mens en svart skjerm, eventuelt med struktur i stoffet, virker veldig moderne. Utover dette finnes varianter med border eller motiv som også er veldig flotte, og fullfører en gjennomført innredning i et rom.

Tekstilhengelamper sørger for en hjemlig allmennbelysning til stue og soverom

Stoffhengelampen er velegnet til bruk som allmennbelysning hvis du ønsker å skape et koselig område i huset. Soverommet eller stuen er steder hvor en lengelampe med stoffskjerm kan utspille sin sjarme. Til allmennbelysning er det behov for en lyskilde som gir mest mulig lys til rommet. Da bør man være oppmerksom på at man ikke skal se direkte inn i lyskilden. Begge krav oppfylles ved en tekstilhengelampe; skjermen av stoff er gjennomtrengelig av lyset og forhindrer samtidig at man ser direkte på lyskilden.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.