Sorte lamper som design-statement

En dyp, kraftfull sort i kombinasjon med varmhvitt lys – denne enheten sørger for design-statement med ettertrykk. I kontrast til lyse møbler og vegger har disse lyskreasjonene en sterk og massiv fremtoning. Men også ton i ton etterlater de lysende black beauties et sterkt inntrykk – dette ser vi i den populære stilretningen All-Black.

Black Elegance hører ikke bare til på bordet! En sort pendellampe vil absolutt ikke bli bortgjemt, denne lampen befinner seg jo i blikkhøyde. På den måten blir disse lampene til et naturlig midtpunkt, særlig i lyst innredede rom som spisestuen, kjøkkenet, stuen eller gangen.

Kjøp nå

Funksjonelle innredningsobjekter til ethvert rom! Sorte taklamper som spotter eller minimalistiske LED-lamper gjør alle en god figur. Plasseringen i taket gir et godt utgangspunkt for både allmennbelysning og punktbelysning.

Kjøp nå

Mørke tilbehør til interiøret! Sorte gulvlamper er lett å integrere i innredningen innendørs – man trenger ikke mer enn en stikkontakt, så blir det lys! En ting er sikkert: sorte gulvlamper bringer eleganse inn i ethvert hjem.

Kjøp nå

Sorte blikkfang til veggen! Som belysning på veggen passer fargen sort godt, særlig for å få frem et stramt uttrykk. Leselamper eller spotter kan gjerne være i fargen sort. Rett og slett en musthave!

Kjøp nå

Design i sort! Sorte bordlamper kan fremstå som seriøse eller påfallende – felles for dem alle: stilig, mørk fremtoning. Dette er ekte blikkfang til skrivebordet, sidebordet eller nattbordet.

Kjøp nå

Svartere blir det ikke! Monumentale lysekroner i sort kan man ikke overse. Disse lampene vil fylle rommet og blir lett til et stilfullt midtpunkt.

Kjøp nå
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.