5 smarte hacks for hagen

Slik blir hagen, terrassen og balkongen smart

Bruk tableten til å stille inn den rette lysstemningen til kvelden, direte fra hengekøyen. La de utvendige lamper på stier og ved inngangen til huset lyse når en av husets beboere går forbi med sin smarttelefon. Dette er kun et par aspekter som gir glede, komfort og sikkerhet til hagen på en smart måte.

Når stibelysningen blir smart åpnes det helt nye muligheter: lampene kan tennes og slukkes mens man er på farten og lysstyrken reguleres. Via smarttelefonen kan veldig spesifikke lysmønstre planlegges. Dessuten kan forskjellige lamper grupperes slik at disse kan styres sammen.

Når det gjelder bevegelsessensorer bryter smarte hagelamper med de kjente reglene: de gjenkjenner når en beboer nærmer seg med en smarttelefon. Ut i fra telefonens posisjon vet lampen om noen kommer hjem eller forlater huset – og lyset tennes og slukkes i overenstemmelse med dette.

Også ved inngangspartiet og på fasaden kan smarte lamper styres ved hjelp av praktiske apper. Utover et fargespekter fra varmhvitt til en mer dagslyshvit er det også lekende lett å velge en lysfarge fra et utvalg på omkring 16 millioner lysfarger – selvfølgelig også via stemmekommando.

For mer sikkerhet kan en tilstedeværelsessimulering programmeres på kort tid ved hjelp av smarttelfon-appen. Dermed ser eiendommen alltid bebodd ut, selv om føttene på det angitte tidspunktet dyppes i havet i et land i sydligere strøk.

En lyslenke bør ikke mangle ved enhver hagefest. Smarte lyslenker er spesielt morsomme fordi de kan brukes til å skape et uendelig antall av kombinasjoner av farger, lysstyrker, mønstre, nyanser og tempoer som skaper en livlig atmosfære. Alt dette er mulig via smarttelefonens kamera hvor du registrerer hver enkelt pære og gjør den kontrollerbar.

Du kan også skape en feststemning med smarte sokkellamper rundt terrassen eller smarte vegglamper på balkongen og terrassen. Selv utelukkende på grunn av det fargerike fargedesignet eller funksjonen hvor lyset styres ved hjelp av en tablet eller stemmekommando heves stemningen.

Med et par smarte lysideer kan såvel verandaen til hagestuen som balkongen eller terrassen omdannes til en hyggelig lounge for avslapping. Ingrediens nummer 1: Lysende møbler hvor fargene kan styres via fjernkontroll eller smarttelefon-app. Det finnes mange ulike utforminger, fra mer klassiske bord til krakker, settebord eller blomsterpotter.

Alle disse ulike typene kan man få tak i. En smart lysslange innrammer loungeområde, mens en smart bærbar lampe med integrerte høyttaler ved hjelp av stemmekommando kan innstilles til å spille av de foretrukne numrene fra mobiltelefonens spilleliste.

Light to Go, eller bare bærbare lamper er sommerens helt store trend. Det sier seg selv at bærbare lamper med batterier også imponerer med de medfølgende smarte funksjoner. Samspillet mellom farget lys og funksjonalitet gjør bærbare lamper til et ennå mer uunværlig tilbehør til utendørs bruk.

Dessuten styres de som regel enkelt via smarttelefonen. De bærbare lampene kommer til sin rett overalt: stående ved siden av liggestolen, på baren eller hengende på parasollen. Hvis du har et basseng i hagen kan du iscenesette den ved skumringstiden: med flytende lamper som skinner i alle farger. Spesielt originalt: Smarte gummiender som vel og merke ikke bare lyser i gult.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.