Coodo
Coodo

Med riktig belysning blir det selv i små hus mye plass

Lampegiganten Professional planlegger lyskonseptet og utstyrer de innovative og mobile Tiny-Houses fra Coodo med riktig lys

Kunde

Klient

 • Lofts to go
  GmbH & Co. KG | coodo
 • Leverandør av mobile boenheter
 • Tysk selskap med base i Brandenburg
Ziele

Mål

 • Belysningskonsept for coodo-modeller
 • Tilpasning til designkravet og filosofien til coodo
Ergebnisse

Resultater

 • Design og kvalitet: gjennom "High-Light"-produkter fra produsenten Molto Luce.
 • God stemning: Gjennom lyse farger på 2700K - 3000K
 • Funksjonelt lys i de minste rommene med iøynefallende effekt

Utgangspunkt

Det Brandenburg-baserte produksjonsselskapet Lofts to go forfølger ideen om en innovativ måte å leve på som lar folk søke tilflukt fra byen og være nærmere naturen, og skape en plass for avslapning. Slik ble coodo født - et selskap som har omfavnet hurtigbyggkonseptet for å skape en ny dimensjon av boarealløsninger. Med såkalte mobile, bittesmå hus er det mulig å bygge ikke-stasjonære hus på land og vann uten å måtte bestemme seg for et fast sted å bo. Gjennom modulær design i nordisk stil skapes individuelle boarealer på 24 - 96 kvadratmeter med et høyt krav til design og kvalitet. Man kan si at minimalisme blir revurdert her - for i tillegg til toppisolasjon er enhetene utstyrte med vinu av høy kvalitet, elektrisitet, oppvarming og kjøling samt kjøkkenkrok og bad.

I tillegg til bærekraftkonseptet ble det lagt spesiell vekt på naturlig lysinnfall i designen. Siden dagslys er en begrenset vare, var det nødvendig å utvikle et belysningskonsept som tilpasser seg stilen til de mobile enhetene og som tjener formålet med å kunne finne fred og avslapning. Verdier som passende nok også er en del av bedriftsfilosofien.

Ausgangslage

Gjennomføring av prosjektet

Lys fungerer som en naturlig klokke i menneskelivet. Tilgjengeligheten av dagslys i rommet spilte en sentral rolle i utformingen av den kunstige belysningen. På grunn av den åpne konstruksjonen og fullglaserte fasadeelementer, kunne et attraktivt og dynamisk lysdesign implementeres med redusert og presis fordeling av forskjellige typer armaturer.

Etter omfattende diskusjoner med coodo, ble tre veldig forskjellige ideer utviklet i den følgende konseptfasen. Her ble det ikke bare fokusert på variasjon i stil, men også i budsjett. For bedre å presentere konseptene ble 3D-representasjoner laget for å simulere lysfordelingen i rommet. Fra diskrete, futuristiske armaturer som skaper et ensartet belysningsmønster, til lineær, fremhevet belysning via innfelte flater for tak og møbler, for en hjemmekoselig, innbydende atmosfære, til en løsning som kombinerer ekstraordinær design med tekniske egenskaper.

Projekt Umsetzung
RIDE RING SYSTEM 180° pendellampe av aluminium
Pendelleuchte RIDE RING SYSTEM 180° aus Aluminium
Pendellampe Trigga Loon Mini Volare 30° 930
Molto Luce
Pendelleuchte TRIGGA LOON MINI VOLARE DIMM aus Aluminium

Resultat

Med det nye belysningskonseptet fra belysningsdesignerne hos Lampegiganten Professional oppnår coodo en imponerende lysstemning, som understreker interiøret og det futuristiske eksteriøret. På denne måten er det mulig å få ekstra mye ut av boarealet i de små husene.

Ergebnis

Sitat

"Det nære båndet mellom LTG Lofts to go og Lampegiganten er basert på det felles målet om å lansere et nytt type produkt som tiltrekker og inspirerer folk som et fyrverkeri."

Mark Dare Schmiedel fra Lofts to go GmbH & Co. KG

Våre prosjekt- og lysplanleggere

Lysplanlegging for prosjektet ditt

 • Uavhengig av produsent
  Med 400 leverandører i ryggen
 • Oversikt og kontroll gjennom modulbasert planlegging
  Flere kvalitets- og prisklasser
 • Fokus på kostnadsreduksjon
  Optimalisering av monteringsprosesser

Lampegiganten sitt bedriftskunde-team hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål om produktet eller tjenestene.

Kom i gang med lysplanlegging

Trenger du råd om belysning, eller er du usikker på om lysdesign er riktig for deg? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om prosjektet ditt.

 • 1 200 000 produkter på lager
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.