Tilpass lyset slik det passer deg - med det trådløse lyssystemet Philips Hue

Philips Hue viser hvordan du kan påvirke ditt eget velbefinnende med individuell tilpasset belysning. Sett sammen din egen drømmebelysning og vit at her har du til enhver tid det siste innen tilpasset belysning.

Når vet jeg at jeg trenger Philips Hue?

Du sitter på T-banen og lurer på om du lot lyset stå på i stuen? Du er på ferie og tenker at det kanskje hadde vært mest innbruddssikkert å la et lys stå på? Det er en trivelig kveld, men belysningen er egentlig altfor kraftig - du skulle gjerne hatt en mer avslappende lysatmosfære når noen stikke innom? Du vil vel gjerne gjøre et godt inntrykk på gjestene dine? Med Philips Hue er du bare et tastetrykk unna.

Hvordan kan smarttelefonen eller lesebrettet oppfylle mine ønsker om belysning?

Praktisk eller effektfullt: Lys kan være så mye og med Philips Hue kan det være alt samtidig. Philips Hue er i bunn og grunn det mest moderne lyssystemet som kan styres med en app. Det består av sammenkoblede pærer og lamper som kan styres separat. Du kan målrettet styre inntil 50 ulike Philips Hue-enheter med smarttelefonen eller nettbrettet. Dette betyr at: Du kan velge mellom 16 millioner lysfarger og nyanser, du kan programmere tidsintervaller for tenning og slukking eller sette betingelsene for det ene eller andre lyset - f.eks. når du mottar en epost. Philips Hue blir derfor en del av hverdagen.

Hvilke pærer og lamper passer til Philips Hue?

Sortimentet til Philips Hue er utrolig stort. Du kan velge mellom taklamper, bordlamper, dekorlamper eller velge lyskilder som passer til de lampesoklene du allerede har på hengelampene eller stålampene dine.

Hvordan fungerer lyssystemet, og kan jeg bruke det?

Produktene kobles enkelt til Hue-broen som fungerer som systemets grensesnitt. Broen kobles direkte til WLAN-ruteren din. Det er ruteren som gjør at du kan styre lyset - med gratis app fra Philips Hue.

Hvordan kommer jeg igang med Philips Hue?

Det enkleste er å begynne med en grunnpakke som du kan kjøpe i nettbutikken til Lampegiganten.no Last ned Hue-appen til smarttelefonen eller nettbrettet. Appen er gratis. Koble til ruteren og så er det bare å styre den intelligente belysningen.

Hvor kan jeg benytte Philips Hue?

Philips Hue kan brukes i alle hverdagslige situasjoner. Ønsker du deg avslappende belysning for avspenning på sofaen? Da er det bare å dimme belysningen og kanskje til og med sette på en drømmeaktig fargetone. Har du hjemmekontor? Med Philips Hue kobler du enkelt om til universalhvitt lys slik at du kan lese selv den minste skrift. Skal du derimot feire nyttår kan du jo slå til med blinkende lys i alle mulige farger. Alt dette gjør du enkelt med et par fingertrykk på Philips Hue-appen.

Kan jeg bytte ut lyskildene mine med Philips Hue-lyskilder?

Ja, pærene fra Philips Hue har vanlige sokler passende til ulike lamper. Du kan derfor fint bytte ut de vanlige glødelampene med E27-sokkel med LED-pærene fra Philips Hue - og i tillegg spare penger. Med LED-pærene fra Philips Hue får du nemlig optimalt lys med minimalt energiforbruk. Vår kundeservice hjelper deg gjerne med å finne riktig lyskilde til lampene dine.

Hvordan kan jeg sikre meg mot innbrudd med lysstyringen fra Philips Hue?

Lys simulerer tilstedeværelse. En innbruddstyv velger seg ut steder hvor ingen ser ut til å være hjemme. Med Philips Hue kan du programmere ulike lysscenarier for feriereisen. Du kan sette på lyset på soverommet - og tenne belysningen i gangen - som om noen tenner lyset for å gå på toalettet. Med Philips Hue kan du enkelt programmere realistiske lysscenarier og styre disse fra hele verden. Slik kan du simulere at du er hjemme - for hvem aner at det er det intelligente lyssystemet som står bak den vekslende belysningen i huset?

Kan Philips Hue vekke meg?

Ja, med Philips Hue kan du enkelt og greit programmere tiden du skal vekkes og bli vekket mykt eller spontant med lys. Visste du at det er sunt å vekkes med lys siden dette ligger nært opp til menneskets naturlige oppvåkning. Med Philips Hue kan du f.eks laste opp foto fra ferien med en nydelig soloppgang ved Middelhavet og bli vekket med disse fargetonene. Det er nesten ikke grenser for hva du kan gjøre med Philips Hue.

Hvor kan jeg kjøpe Philips Hue?

Hos Lampegiganten.no selvfølgelig. Vi informerer deg gjerne om de siste oppdateringene slik at du kan raskt kan benytte de nyeste funksjonen i lyssystemet.


De beste kategoriene


Vegglamper |  Taklamper |  Lysekroner |  LED downlight |  Bordlamper |  Gulvlamper |  Designlamper |  Utebelysning |  LED-pærer |  Lyspærer
  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2.000 kr
  • Betal med Klarna faktura
+47 23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

kr 75 rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.