Pendellamper landlig/rustikk

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Rustikke pendellamper, et høydepunkt i den landlige stilen

  Gulv som knirker, mye tre, metallelementer og hvite detaljer. Denne beskrivelsen assosierer du sikkert med den rustikke, landlige stilen eller sagt på en annen måte: lovley cottage-style. Her trenger du naturligvis også passende belysning. Og hva passer bedre i et moderne hus i landlig stil enn en rustikk pendellampe? Gir garantert rommet et løft.

  Hva kjennetegner den landlige stilen?

  Tre og bare tre. Det er obligatorisk i et hus i landlig stil. Elementer i metall, nydelige glasselementer og fine detaljer i keramikk er også viktige elementer i denne stilen. Denne stilen kan betegnes som storebroren til den moderne koselige stilen. Den passer også godt sammen med shabby-chic og vintagestilen. Og hvorfor ikke? Disse stilretningene legger vekt på det velkjente i ny innpakning, og det gjør at de er trendy.

  pendellamper landlig stil

  Fins det høydejusterbare pendellamper i landlig stil?

  Se for deg en rustikk pendellampe over det massive spisebordet i tre. Det er vel drømmen? Denne kan utvides. Velg en lampe som kan høydejusteres slik at den kan tilpasses ulike situasjoner. Ved å velge filteret “er høydejusterbar – ja” får du fram alle lampene som oppfyller dette ønsket. Våre fagfolk hjelper deg gjerne om du fremdeles har spørsmål. Det er bare å ringe oss på telefonnummeret som, er angitt nedenfor. 

  Hvor høyt skal en pendellampe henge over bordflaten?

  Hvis du henger den rustikke pendellampen i landlig stil for lavt, kan det virke forstyrrende. Det betyr nemlig at lampen kommer i veien slik at du ikke får blikkontakt med den du sitter overfor eller at du nesten kommer bort i lampen når du sette deg. Tenk derfor på følgende: Det beste er å montere pendellampen ca. 80 – 100 cm over bordflaten. Dette er også et godt utgangspunkt for en høydejusterbar lampe. Den kan da alltid tilpasses ved behov. 

  Fins det også passende pendellamper i landlig stil til kjøkkenet?

  Forestill deg et stort kjøkken slik det som oftest er i den landlige stilen. Da ser du sikkert også for deg et massivt spisebord. Her passer det selvfølgelig perfekt med en pendellampe i landlig stil. Men også i små kjøkken uten spisebord passer det godt med en pendellampe i landlig stil. For eksempel over kjøkkenbenken eller fritt i rommet.

  pendellamper landlig stil
  pendellamper landlig stil

  Hvilke materialer er typiske for pendellamper i landlig stil?

  Tre, kobber, messing, jern, men også keramikk og glass er typisk for den landlige stilen. Ved å benytte det praktiske filteret i nettbutikken får du fram hvilke materialer som er vanlige for pendellamper i denne stilretningen. Velg “materiale” og sett et kryss ved ønsket materiale. 

  Passer det å sette inn en LED-retrofitpære for å avrunde den landlige stilen?

  Det er lett å forestille seg en massiv og original pendellampe i landlig stil med en god, gammeldags glødepære. Alt som er retro passer godt. Du trenger heller ikke å avstå fra moderne LED-teknologi med alle fordeler som denne teknologien har. Du finner nemlig moderne LED-lyskilder utformet som tradisjonelle glødepærer og med passende sokkel til alle vanlige fatninger. Disse kalles retrofitlyskilder.

  Har du flere spørsmål om pendellamper og den landlige stilen? Da ser vi fram til å høre fra deg. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema – vi lover rask tilbakemelding.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.