Pendellamper landlig/rustikk

Pendellampen – det lysende tilbehøret i midten av rommet

Pendellamper hører til belysning av stuen, og er fastmontert til taket. I motsetning til mange andre former for belysning, henger pendellampen ned fra taket. Pendellamper er stort sett alltid variabel i lengden, man kan derfor tilpasse høyden etter behov. Mange modeller har også innebygd lysdemper som gjør de mulig å regulere lysintensiteten, og på den måten skape stemning etter anledningen. Også i slukket tilstand er pendellampen i fokus, da den ofte henger i en iøynefallende høyde.

Pendellampe i landlig stil

Pendel lamper i landlig stil er en allsidig løsning til belysning av oppholdsrom. Den landlige stilen trenger ikke nødvendigvis være gammeldags og enkel, selv om denne stilarten utsprang blant befolkningen på landet for flere hundre år siden. I dag er der mange forskjellige former for landlig stil; skandinavisk, italiensk, britisk eller alpint. I sortimentet vårt finner du pendellamper fra hver av disse stilartene, som du kan supplere i innredningen hjemme hos deg selv. Hvis du har en landlig stil fra før er det ikke vanskelig å finne modeller med mønstre og former som passer inn i ditt hjem. Det er uendelig mange kombinasjonsmuligheter; rustikke husholdningsgjenstander, arvestykker eller loppemarkedsskatter. En landlig pendellampe kan fullende din innredning i hjemmet.

I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av klassiske og vakre pendellamper.

En dekorativ pendellampe kan forvandle ethvert rom

En pendellampe er det optiske midtpunktet i ethvert rom. Uansett om det er i stuen, soverommet eller barnerommet, så er pendellampen et ytterst nødvendig tilbehør, som er mer enn bare en lampe. Pendellamper er ofte montert sentralt i rommet, hvilket gjør den til det første lys som slås på, og gir dermed det første inntrykket. Også i slukket tilstand utgjør pendellamper en stor del av rommet. Derfor bør man velge sin pendellampe med omhu, slik at de supplerer rommet på best mulig måte. Ta en titt på det store utvalget av pendellamper i nettbutikken vår; der er det helt sikkert en pendellampe som passer perfekt til din stue.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.