Osram smart+

Osram Smart+ – fremtidens lysstyring

Ser man nærmere på funksjonsomfanget av Osram Smart+, blir det klart at mange belysningstradisjoner blir kastet over bord i fremtiden. Med Osram Smart+ vil avstanden mellom lyskontakten og dimmeren for å tenne eller slukke lampen bli overflødig, og det samme gjelder innstillingen for tidsinnstilte timere til belysning. Slike timere benyttes for eksempel når man er på ferie og det skal se ut som om det er liv i huset. Med Osram Smart+ vil dessuten mange andre bekymringer også forsvinne, som for eksempel det ofte plagsomme spørsmålet: ”har jeg virkelig slukket lyset på kjøkkenet eller på badeværelset?” Osram Smart+, fremtidens nettverksforbundede løsning for belysning, fjerner slike bekymringer og tar et stort skritt i retning mot en individuell lysatmosfære.

Ny komfort med Osram Smart+

Sitter du behagelig i sofaen etter en lang arbeidsdag og vil helst slippe å reise deg? Er lyset alt for sterkt, men lysbryteren er i den andre enden av rommet? Osram Smart+ er svaret. Du holder en smarttelefon, som ikke kommer ut av hånden etter arbeidet for å holde kontakten med venner og familie. Da kan du bare laste ned en app fra Osram Smart+ for å oppnå maksimal komfort! Installer Osram Smart+ appen på din smarttelefon eller skjermbrett og nyt den fulle kontrollen over din belysning mens du sitter i sofaen. Samtlige LED-pærer med intelligent lysstyring styres ved hjelp av din smarttelefon og din finger med Osram Smart+. Vil du ha det litt mørkere? Det er ikke noe problem med Osram Smart+! Eller hva med et romantisk rødt lys eller et drømmende blått lys i stedet? Flytt fingeren rundt på skiven i Osram Smart+ appen og prøv selv de forskjellige og din helt personlige lysatmosfære, som du kan gjemme og til enhver tid finne frem igjen.

Sikkerhet takket være lysstyring Osram Smart+

Osram Smart+ fungerer via Wi-Fi eller over en internett-sky, så du kan styre lyset hjemme uavhengig av hvor i verden du befinner deg. Det betyr at du med Osram Smart+ ikke lenger trenger å stresse med tanken om hvorvidt du skrudde av lyset på soverommet eller ei. Alle lys slukkes ved ganske enkelt å åpne Osram Smart+ appen og trykke på en knapp. Ved å endre lyset i huset via Osram Smart+, ved at en lampe tennes og en annen slukkes, sørger du for at hjemmet ditt ser bebodd ut – også når du er ute og reiser. Innbruddstyver vil nemlig alltid søke etter de letteste målene. Det vil si hus der de kan nærme seg innpå uten å bli sett. Takket være Osram Smart+ vil det på grunn av belysningen i huset se ut som om noen er hjemme, og sjansen er dermed stor for at innbruddstyvene ikke våger å prøve seg på ditt hus. Osram Smart+ appen fører altså ikke kun til en mer behagelig lysatmosfære, men også til større sikkerhet for deg, din familie og dine eiendeler.

Hvordan fungerer den intelligente lysstyringen med Osram Smart+?

De sentrale komponentene i Osram Smart+-portalen kan trådløst kobles til nettverket. Gatewayen er det som gjør alle lamper og belysning i lyssystemet tilgjengelig for styring i Osram Smart+ appen på din smarttelefon eller skjermbrett. Den har dessuten en memofunksjon slik at den kan huske lys-innstillingene i Osram Smart+. Takket være en barnevennlig betjening kan man uten ekstra produkter individualisere lysstyringen i hjemmet. Du trenger altså kun Osram Smart+ appen for å styre lyset, og med appen kan du også gi flere tilgang til lysstyringen. For eksempel kan storesøster selv slå av og på lyset på rommet sitt med sin O Osram Smart+ app, mens lillebror kan skifte fargen i barnerommet fra blå til grønn – mens foreldrene fra stua fremdeles kan styre alle lysene.

Hvilke produkter er tilgjengelig til Osram Smart+?

Lyssystemet Osram Smart+ tillater dere å tilpasse lyskvaliteten i hjemmet. Samtidig er høyverdig teknikk og bearbeiding sikret gjennom merkenavnet Osram. Produkter som er kompatible med det nye lysanlegget Osram Smart+ vil du finne under samme merkenavn, hvor utvalget stadig blir aktualisert ettersom systemet vokser. Med Osram Smart+ trenger du ikke ta farvel med lampene dine, men du kan raskt og ukomplisert bytte ut lyspærene til pærer som er kompatible med Osram Smart+ systemet og lampene dine. De kompatible E27-pærene er LED-pærer, som er de eneste som er egnet for en trinnløs fargeveksel. Den forlengede levealderen sørger samtidig for at du bekymringsfritt kan benytte denne pæren i lang tid sammen med Osram Smart+. Du har sikkert også erfart at LED-pærer er mye mer energieffektive, slik at du kan spare inntil 80-90 % av strømkostnadene. Alle disse fordelene kan du nyte med de høyverdige pærene til Osram Smart+ systemet.

Har du ytterligere spørsmål angående Osram Smart+. Da kan du gjerne kontakte vår fagkompetente kundeservice som gjerne hjelper deg videre og gir råd i forhold til din belysning. Vil du holde deg oppdatert angående lyssystemet til Osram Smart+? Da kan du kostnadsfritt abonnere på vårt nyhetsbrev hvor nyheter blir sendt direkte til din e-post.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.