Mia bordlampe i grått og hvitt

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2600453X
Mia bordlampe i grått og hvitt
kr 2 299,00
(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
A++

Leveringstid: Bestillingsvare. 5-6 uker

 • Gratis levering
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Betal med klarna
Del:

Kommersielle og gjentagende behov? Større prosjekt?

Kontakt bedriftskundeteamet

Produktdetaljer

Domus

Morsom Mia bordlampe

Artikkelnummer 2600453X
Produsent DOMUS
Energiklasse A++

Produktbeskrivelse

 • Premium kvalitet

Bordlampen MIA stråler i tofarget ullfilt


Bordlampen MIA har svært original utforming som består av tofarget ullfilt og forskjønner enhver innredning med moderne preg på en individuell måte. Knappelåsen på baksiden av lampen har en spesielt artig virkning. MIA har transparent kabel og leveres inklusiv håndbryter. Den høyvolts halogenpæren er inkludert i leveransen.

Kanskje forbinder man ullfilt i grunnen med en heller rustikk kledning og gårdsartikler, men når man ser på denne lampen, forstår man straks at denne assosiasjonen er ubegrunnet. MIA er nemlig absolutt i samsvar med aktuell design, som ikke minst understrekes av dens fargerike presentasjon! Ullfilt kan samtidig fremvise alle fordelene som allerede har overbevist i århundrer: Det kan ikke antennes og er naturlig fettet, slik at eventuelt smuss ikke har sjanse til å sette seg fast.

Økologisk stabilitet med håndlagede produkter fra Tyskland - Menneske og miljø i lampeproduksjonens interessesentrum

DOMUS er kjent som erfaren lampeprodusent, da firmaet ble grunnlagt i 1966. Fra dette tidspunktet er ingenting forandret vedrørende filosofien ved å skape lys i hjemmet, og krav til høy kvalitet og solid utforming er simpelthen perfeksjonert. Også selv om produksjonen utføres med optimalt teknisk utstyr, presenterer DOMUS seg fremdeles som et produksjonsfirma hvor mennesker fremstiller høyverdige, håndlagede lamper til andre mennesker, med kyndighet og håndverksmessig erfaring. Designere, personer med trefaglig kompetanse, utviklere og lysplanleggere arbeider sammen for å skape tidløse lamper med lang levetid, også med hensyn til teknisk utforming, som skal tilfredsstille alle kundekrav. Det at DOMUS legger vekt på økologisk ansvar fremgår blant annet ved at det i hovedsak benyttes naturlige råstoffer som regenereres, og med produksjonssted i Tyskland unngås unødvendige transportstrekninger.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne. Ma. til fr. 09:00 – 17:00.

23 96 04 30 Produktspørsmål
Våre anbefalinger til deg

  Spørsmål & svar (0)

  Vær den første til å stille et spørsmål

  Kundeomtaler (1)

  Authentic Reviews
  Morsom Mia bordlampe

  Morsom Mia bordlampe

  5
  5
  1
  4
  0
  3
  0
  2
  0
  1
  0

  Perfect!

  JudeP siden 1 år

  A lovely, unusual, good quality lamp that gives a cosy warm glow when ...

  A lovely, unusual, good quality lamp that gives a cosy warm glow when lit due to the orange inner. I loved it so much that I’ve ordered another!

  Vis omtale
  • Bekreftet kjøper
  Kvaliteten
  5
  Lys
  5
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp