Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr - på nesten alt

Opptil -65 % på tak - og pendellamper

Lysekroner

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Stilretning
Antall lyskilder
Pris
Bruk
Dimbar
LED
Merke
Dimmer
Fatning
Materiale
Innebygget LED
Lyspære inklusiv
Med fjernkontroll
Form
Made in Germany
Beskyttelsesklasse
Lysfarge (utvalg)
Med bryter
Diameter (i cm)
Bruk
Oppheng (i cm)
Bruk
Kan reguleres i høyden
Lengde (i cm)
Bruk
Bredde (i cm)
Bruk
Med bevegelsessensor
Høyde (i cm)
Bruk
Wattstyrke
Bruk
Vi kan ikke finne noen varer som samsvarer med de valgte filtrene.

Lysekronen på verket

Når du hører ordet lysekrone, tenker du kanskje på kongelige slott, majestetiske herskapshus og overdådige herregårder. Nå trenger det imidlertid ikke å være verken dyrt eller komplisert å gi hjemmet et eksklusivt preg – slott eller ei.

En lysekrone er mer enn bare en taklampe – det er et mesterverk som fungerer som et vakkert, naturlig blikkfang. De passer spesielt fint inn i store rom med god takhøyde, men kan også gi andre deler av hjemmet et elegant preg. Du kan for eksempel henge den over senga på soverommet, eller kanskje du vil gjøre ekstra stas på entreen og gi gjestene dine en storslagen velkomst?

Litt ekstra eleganse i hverdagen

Lysekroner, eller takkroner om du vil, så dagens lys allerede i middelalderen, der man heiste opp et trekors ved hjelp av tau og satte vokslys på pigger i hver ende av korset. Mye har heldigvis skjedd siden den gang, og i dag finner du lysekroner i en rekke ulike former, utførelser og størrelser. Utvalget vårt består av alt fra store krystallysekroner som bader rommet i eleganse når lyset reflekteres i prismene, til eksklusive lysekroner i florentinstil og mer moderne og minimalistiske varianter. Uansett hva du velger, vil en lysekrone gi rommet et flott blikkfang og en unik personlighet. Et godt tips er å kombinere den med en vegglampe eller bordlampe i et passende uttrykk for å gjøre både stilen og lyssettingen mer helhetlig. Og hvis du er usikker på hvilke lamper du vil kombinere, finner du massevis av inspirasjon og gode tips på vår inspirasjonssider!


Lysekroner med skjerm for ekstra sjarm

En lysekrone med skjerm føles ofte ekstra hjemmekoselig, og sørger for at lyset ikke virker blendende. Skjermene er nemlig laget av et stoff som bare slipper det gode lyset gjennom, slik at belysningen i rommet blir myk og behagelig. Velg mellom ulike farger og mønstre på skjermene for å skape forskjellige uttrykk, og eksperimenter med forskjellige stiler på armer og lyspærer. En takkrone med beige stoffskjerm i kombinasjon med armer i gull skaper for eksempel et eksklusivt preg, hvite armer og hvit skjerm virker majestetisk, mens en helt sort lysekrone gir et stramt og stilrent uttrykk – her er det du som bestemmer!

Hos oss kan du velge mellom lysekroner med en landlig og rustikk stil, eksklusive krystallysekroner og moderne designerlysekroner som garantert vil løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt – uansett hvor du velger å plassere den. Se gjennom utvalget vårt for å finne dine favoritter!

Klassisk lysekrone fra Markslöjd

Hvorfor velge en lysekrone:

  • Et naturlig midtpunkt: Lysekroner tilfører hjemmet ditt stil og eleganse, og fungerer som et blikkfang og midtpunkt i rommet – uansett om du velger LED eller krystall.

  • Lysspill i samspill: Kombiner en lysekrone med andre lyskilder med samme stil og design, for eksempel andre taklamper, gulvlamper, bordlamper eller vegglamper, for å gi rommet et helhetlig uttrykk.

  • Flere utførelser, stiler og størrelser å velge mellom: Vi har inndelt lysekronene våre i kategorier, slik at du enkelt finner den som passer stilen din best. Velg mellom lysekroner med krystaller, lysekroner med skjerm, moderne lysekroner eller lysekroner i landlig og rustikk stil.

Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH