Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr - på nesten alt

Opptil -65 % på tak - og pendellamper

Lysekroner klassik / antikk

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Stilretning
Antall lyskilder
Pris
Bruk
Merke
Dimbar
Fatning
Beskyttelsesklasse
Lyspære inklusiv
LED
Med bryter
Med fjernkontroll
Dimmer
Materiale
Innebygget LED
Made in Germany
Form
Med bevegelsessensor
Kan reguleres i høyden
Diameter (i cm)
Bruk
Bredde (i cm)
Bruk
Høyde (i cm)
Bruk
Oppheng (i cm)
Bruk
Wattstyrke
Bruk
Vi kan ikke finne noen varer som samsvarer med de valgte filtrene.

Historisk sjarm, nyeste teknologi: antikke lysekroner

Hvis du elsker det pompøse, bør du satse på en slik. En lysekrone, og helst en i antikk stil, bidrar både med stil og klasse i et elegant rom. Jo større rommet er, desto bedre. Lysekroner tar som regel ganske mye plass og tar seg best ut når avstanden til vegg og gulv er stor. Men du kan slappe av. Du trenger ikke å bo i et slott eller i et palass for å ha en lysekrone. En antikk lysekrone kan like gjerne henge i en leilighet i en gammel bygård, i en loftsleilighet, i et stor rom eller i en romslig gang. Men du trenger ikke å bekymre deg: Du vil garantert også fine en passende liten lysekrone til et lite rom.

Er antikke lysekroner gamle eller etterligner de det gamle?

Hvis du er på jakt etter en virkelig gammel lysekrone, bør du lete på et loppemarked eller gå til en antikvitetshandler. Er det derimot det antikke uttrykket som er viktig, kan du finne en lysekrone hos oss som ikke er gammel. Hos oss finner du lysekroner med et antikt utseende. Disse passer fint inn i et gammelt slott uten å skille seg ut. Ta gjerne kontakt med våre fagfolk og benytt kontaktinformasjonen nedenfor hvis du har spørsmål angående antikke lysekroner. 

Hvilke materialer benyttes i antikke lysekroner?

Vil du gjerne vite hvilke materialer antikke lysekroner lages av, kan du benytte filteret “materiale” når du besøker nettbutikken. Følgende materialer benyttes:

  • glass

  • tre

  • krystall

  • messing

  • tekstil

  • silke

  • og andre materialer som for eksempel jern.

Du hadde kanskje ikke tenkt det, men plast benyttes også. Det er faktisk mulig å få dette materialet til å se gammeldags ut slik at det også passer inn i et gammelt bygg.

antikke lysekroner
antikke lysekroner
antikke lysekroner

Er krystall spesielt godt egnet i lysekroner?

Lysekroner forbinder du sikkert med stilfulle, pompøse lamper med mye krystall. Det første vi tenker på er nok flotte Swarovski-krystaller fra firmaet Schonbek. Du finner flere produsenter av krystallysekroner ved å benytte filteret “produsenter” i nettbutikken. Viktig å være oppmerksom på: En lysekrone i krystall må ikke være prangende eller ha et antikt uttrykk. Det fins også moderne varianter. 

antikke lysekroner

Hvilke farger har lysekronene?

Du forbinder sikkert lysekroner med sølv, gulv eller messing. Men du finner dem i mange varianter. Du får lysekroner i grått, bronse eller kremfarge. Ved å benytte filterfunksjonen i nettbutikken til Lampegiganten kan du finne ut om den fargen du liker best er å finne i vårt sortiment. Du kan alltid ta kontakt med våre fagfolk for å få råd om passende farger. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor. 

Ønsker du en antikk lysekrone med stearinlys?

Lysekroner med ekte stearinlys har vi ikke mange av i nettbutikken. Da bør du heller ta en tur på et loppemarked. Lysekroner med LED-lys som minner om stearinlys finner du imidlertid mange av i vårt sortiment. Såkalte LED-mignonpærer ligner mye på stearinlys, men er ikke brannfarlige. Tips: I lysekroner med antikt preg passer det godt både med mignonpærer og lyspærer i flammeform. En kolbe som er dreid eller buet minner jo mer om et ekte stearinlys. 

Hvor stor bør en lysekrone være?

Det overlater vi til deg å avgjøre. Det er bare en ting du bør være oppmerksom på, men det er også helt logisk. En stor lysekrone gjør seg ikke så godt i et lite rom. En elegant lysekrone trenger litt rom for å komme til sin rett.

Tips: Når du planlegger belysningen, bør du tenke på antall lyskilder eller den totale lysfluksen. Denne måles i lumen. Denne avgjør hvor lyst det er i rommet. Ta gjerne kontakt med våre fagfolk for råd. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor.

Ønsker du en rustikk lysekrone?

Det har vi selvfølgelig, og disse er svært populære. Vi har derfor en egen underkategori i nettbutikken som heter lysekroner i landlig stil/rustikke lysekroner. Er du usikker på hvilken stil du ønsker? Ta kontakt med våre fagfolk og la deg inspirere. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor. 

Har du flere spørsmål og ønsker råd om lysekroner? Da er det bare å ta en telefon til våre fagfolk på telefon 23 96 04 30 eller kontakt oss via kontaktskjema.

antikke lysekroner
Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH