LED-vegglamper

LED-vegglamper – fremtidens lamper

Vegglamper blir mer og mer populære på grunn av de mange måtene de kan anvendes på. De fås både til innendørs og utendørs bruk. Det er ikke meningen at en vegglampe skal lyse opp et helt rom, men den har som oppgave å skape en hyggelig atmosfære ved å opplyse enkelte områder eller gjenstander i rommet. Tonet glass gir et spesielt vakkert lys.
Ved hjelp av lyset fra vegglamper, blir fotografier, malerier og statuer lyst godt opp, så de blir et blikkfang. Også på kontorer, hoteller og i arbeidslokaler blir vegglamper brukt i stor grad. Med alle de forskjellige designene er de med på å prege innredningen i lokaler og fremheve for eksempel informasjonstavler eller nødutganger.

LED-vegglamper: energisparende, langtidsholdbare og moderne.

Teknikken rykker stadig framover. Erfaringer med LED (forkortelse for lysdioder) de siste årene, har gjort at de nå kan være til stor nytte i mange områder av boligen. Når man velger å bruke LED-vegglamper, får man ikke kun moderne teknologi og moteriktig utseende, man blir også spart for en masse energiomkostninger. LED har den store fordelen at de har en lang levetid (opp til 50.000 timer) og bruker lite energi. Velger du LED-vegglamper bidrar du også til et bedre miljø. Velg den lampen som passer til dine behov og din smak. Du kan være sikker på å finne den helt riktige lampen i sortimentet vårt.

LED-vegglamper gir lys og komfort

Vegglamper er kjent for å gi indirekte belysning og bidra til en hyggelig stemning og atmosfære. LED-vegglamper er ingen unntak. Det finnes LED-lys i alle farger, også i varm hvit, noe som gir en behagelig belysning. Avhengig av design og mønster, kan en LED-vegglampe fremtrylle fantastiske lysspill på veggen og i tak.

En LED-vegglampe gir mange muligheter

LED-vegglamper brukes ofte innendørs i gang og stue, i tillegg til standardbelysningen. Det finnes ingen begrensninger, de kan brukes i nesten alle områder. På baderommet og utendørs skal det tas ekstra hensyn til beskyttelse av selve materialet.

I visse områder, spesielt utendørs, er LED-vegglamper en hovedsakelig sikkerhetsfaktor. De gir den belysning man har bruk for, slik man ikke overser steiner, hull og trinn. I stuen er LED-vegglamper hovedsakelig med på å gi en mer behagelig belysning eller opplyse visse ting.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.