Ren natur!
Rotting, bambus, marmor m.m.

Naturlige materialer som tre, kork, bambus eller papir er for øyeblikket in. Og det beste er at disse materialene med fordel kan kombineres med stilarter som japandi, boho, nordisk eller cottage. Marmor, rotting, filt & lignende skaper dessuten også en ekstraordinær kontrast til andre materialer.

Marmor gir edge

Marmor ist schick

~ Edelt & stilfullt ~

Lamper laget av marmor er et must-have for interiørelskere. Men én ting er sikkert: marmor er ikke marmor. Alt etter sammensetningen kommer materialet i forskjellige farger og utgaver – velegnet som skinnende unikater i hjemmet.

Finn dem her

Stemning med papir

Stemning med papir

~ Sett stemningen med lys ~

Håndlagede lampeskjermer er et uttrykk for omtanke og kvalitet og en garanti for stemningsfull belysning. Naturmaterialet med dets mange fasetter passer godt inn i mange stilarter og fanger øyet.

Finn dem her

Velværestemning med bambus

Velværestemning med bambus

~ Bæredyktig & in ~

Det hurtigvoksende og bæredyktige materialet bambus dyrkes nær sagt i hele verden med unntak av Europa. Veien til vårt kontinent har dette materialet for lengst funnet og blir ofte foredlet her. Som trendmateriale til belysningsdesign gir bambus en lett og sommerlig stemning.

Finn dem her

Rotting er så stilig

Rotting er så stilig

~ Vekker den indre feriestemningen ~

Interiørdesignere har gitt rotting en gjenoppliving – ikke kun når det gjelder møbler, men også når det kommer til belysning. I nyanser fra lys til mørkebrun danner flettet rotting en trendy symbiose med moderne lamper.

Finn dem her

Kreativ med kork

Kreativ med kork

~ Bidrar til hyggen ~

Kork skaper en hyggelig, varm atmosfære – i kombinasjon med varmhvitt lys garanterer det en hyggelig levende atmosfære. Særlig som en del av en materialmix med marmor, glass eller tekstil er kork det perfekte materialet til usedvanlige lysideer.

Finn dem her

Betong som statement

Betong som statement

~ I industriell stil ~

Bland kalksten, sand og grus. Det som oppstår er et trendmaterialet som er uunværlig i interiørdesign. Betong er opplagt og essensielt i en industriell innredningsstil, men den naturlige blandingen finner også innpass blant minimalistiske eller pompøse lysideer.

Finn dem her

Ikke undervurder filt

Ikke undervurder filt

~ Stilig miks ~

Forskjellige materialer er velegnet til å fremstille det kommende og trendy, for det meste grått stoff: filt kan fremstilles av for eksempel ull, bomull, silke eller hamp. Som lampeskjerm skaper materialet en veldig hyggelig, varm atmosfære.

Finn dem her

Hjemmekoselig med tre

Hjemmekoselig med tre

~ Fra rustikt til edelt ~

Tre er trendmaterialet når det kommer til en naturlig stil innenfor interiørdesign. Tre er muligvis den mest allsidige bestanddel og fungerer perfekt som lampefot, lameller eller i en lampeskjerm. Eller hva med å bruke det som en kontrast i fatningen eller et annet sted - bruksområdene er uendelige. Tre fås dessuten i alle tenkelige nyanser av brunt og likeså i utallige overflatestrukturer og utforminger.

Finn dem her
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.