Designerinnen des Lichts

Disse kvinnene vet hva det handler om når det kommer til moderne design: Disse lysdesignerne fra de aller største merkene gir oss inntrykksfulle lysskulpturer, elegante lysaccessoires og innovative godfølelse-lamper.

Lichtdesign von Monica Armani

Monica Armani sin signatur er tydelig: pendellampen Silenzio som hun tegnet for Luceplan. Lampen kombinerer tekstil-estetikk med den innovativ lydabsorbering som igjen skaper en fantastisk romfølelse. Nettopp denne raffinerte kombinasjonen kan vi også se i denne designeres arbeid. For eksempel ser vi dette i Loungen for det italiense firmaet Poltrona Frau Group.

Alle lampene av Monica Armani

Lysdesign av Elisa Giovannoni

Denne designeren jobbet med de helt store – som for eksempel Michele De Lucchi. I dag tilhører hun selv denne kretsen: Elisa Giovannoni. Vi kjenner henne som designer og arkitekt hos firmaet Giovannoni Design. Som foreleser på Domus Academy og Scuola Politecnica di Design i Milano. Hun er selvfølgelig også kjent for hennes lamper, herunder pendellampen Kalatos. Denne lampen designet hun for Slamp og som inspirasjon hadde hun det tradisjonelle flettehåndverket.

Alle lampene av Elisa Giovannoni

Lysdesign av Gae Aulenti

Hennes bordlampe Pipistrello tegnet hun allerede i 1965 for Martinelli Luce: en uforglemmelig, moderne klassiker! Mange ulike verk kjennetegner livet til Gae Aulenti som gikk bort i 2012. Gaa Aulenti Ved siden av henes verk som arkitekt og designer er hun kjent for Musée National d’Art Moderne i Paris og Museu Nacional d’Art de Catalunya i Barcelona.

Alle lampene av Gae Aulenti

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt.

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.