Kulelamper

Mer enn bare rund!

I hagen som stilig dekorasjonsbelysning. Eller som en atmosfærisk allmennbelysning innendørs. Kulelamper gir ofte godt lys og er etterspurt om dagen! I alle former: av glass, papir eller metall, med sirlige utskjæringer eller minimalistiske trekk. Til dammen, blomsterbedet, spisestuen eller også på soverommet.

Innenfor husets fire vegger: kulelamper


Innenfor husets fire vegger gjør disse lampene en flott figur. For eksempel som pendellampe. I soverommet, stuen eller i spisestuen er disse lampene et belysnings-blikkfang. En av grunnene til dette er at de trendy lampene ofte blir kombinert med andre trendmaterialer og -design. For eksempel med glass eller papir. Med hullmønster, kobber eller i en klassisk gulltone. Med blomster- eller bladmønster eller selvfølgelig helt minimalistisk. Mer trendy kan det nesten ikke bli!

~ Stilig & hjemmekoselig ~

Flere pendellamper

Våre anbefalinger

Kulelamper til veggen & taket: stilfull, original og mangefasettert


Ved å plassere vegglampen i blikkhøyde blir kulelampen et skikkelig designelement. Uansett om det er en gjennomsiktig glasskule eller tilsynelatende en magisk lampe som svever på et gyllent metallrør. Eller hva med en lampe i hvitt og sølv?

Flere vegglamper

Som et enkeltelement til taket - ja også her passer kulelampen godt inn. For eksempel ganske klassisk som en elegant opalglass-kulelampe, eller med et trendy bladutseende eller hvorfor ikke i en gyllen gulltone? Akkurat i taket ser det ut som at kulelampene liker seg i grupper.

Flere taklamper

Våre anbefalinger
Våre anbefalinger

Liten lampe, stor effekt:
Bordlamper i kuleform


Ønsker du å ha et ordentlig blikkfang enten på sidebordet, i hyllen eller på avlastningsbordet? Det er ikke noe problem med en bordlampe. Og særlig ikke når man får dem i den stilige kuleformen! Den klassiske, lysende opalglass-kulen kommer i mange ulike design, enten minimalistisk eller med snirklete metallutførelse eller med en trefot. Kulen kan kombineres i det uendelige.

~ Oppsiktsvekkende! ~

Flere bordlamper

Våre anbefalinger

Trendy runde blikkfang til uteområde


Kulelamper som pullerter og vegglamper til husfasaden og hageveiene. Vi kjenner de nok best som flotte dekorasjonslamper. På plenen, i hagebedet, på terrassen – eller kanskje du til og med har en egen dam? Disse lampene kommer også i smart innpakking med fargeforandring-funksjon, styrbare med app eller fjernkontroll.

~ Fargerikt mangfold i hagen ~

Flere utelamper

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.