Kulelamper - mer enn bare en rund lampe!

I hagen som stilig dekorasjonsbelysning. Eller som en atmosfærisk allmennbelysning innendørs. Kulelamper gir ofte godt lys og er etterspurt om dagen! Inne som utendørs. Men, kulelamper kommer i mange fasonger og til ulikt bruk. Fargerike eller ensfargede. I et avmålt design eller i kreativ utfoldelse. Man kan få dem i glass, papir eller metall. Med sirlige utskjæringer eller minimalistiske trekk. En kulelampe kan brukes i dammen, blomsterbedet, spisestuen eller også på soverommet. Kort fortalt: de er enkelt og greit stilige.


Enkelt og greit stilige: kulene inntar hagen

Gi hagen et belysningsløft med lyskuler

Terrasselampene Gardenlight | 1523672, 1523673, 1523674

Hagen og lyskuler: en kombinasjon som tydeligvis ikke kan være mer perfekt. Man får lampene med strømtilkobling, bevegelsessensor som pullerter eller vegglamper og til bruk som fasadebelysning eller for å opplyse en sti i hagen. Men, slik vi kjenner lyskulene best er som dekorasjonsbelysning. Mange bruker dem på gresset, i blomsterbedet eller på terrassen - eller til og med i den lille dammen.

Utvalget av disse flotte, runde lampene er stort! Man får dem i klassisk hvit, men også med trendy fargeveksling. Med fjernkontroll eller med styring via mobiltelefonen. Med praktisk solcellepanel eller med jordspyd. I ganske små størrelser til rimelig store, alene eller i set av 3.

~ Enkelt og greit stilig i uttallige varianter ~

Våre anbefalinger

Innenfor husets fire vegger: runde pendellamper

Hvorfor det er plass til en pendellampe i kuleform i ethvert hjem

Pendellampen Greta | 7610626

Art. nr. 7610626

Kulelamper passer perfekt inn i hagen. Men ikke bare der passer den inn. Også innenfor husets fire vegger gjør disse lampene en flott figur. For eksempel som pendellampe. I soverommet, stuen eller i spisestuen er disse lampene et belysnings-blikkfang. En av grunnene til dette er at de trendy lampene ofte blir kombinert med andre trendmaterialer og -design. For eksempel med glass eller papir. Med hullmønster, kobber eller i en klassisk gulltone. Med blomster- eller bladmønster eller selvfølgelig helt minimalistisk. Mer trendy kan det nesten ikke bli!

~ Stilig & hjemmekoselig ~

Til kule-pendellampene

Pendellampen Sphere | 8582379Pendellampen LE KLINT 172 S | 6086183

Art. nr. 8582379

Art. nr. 6086183

Våre anbefalinger

Stilfull, original, mangefasettert

God stemning med kulelamper på veggen & i taket

Vegglamper Miconos  | 1060210

Forvandler veggen

En lampe i kuleform - til veggen? Ja, selvfølgelig! Ved å plassere vegglampen i blikkhøyde blir kulelampen et skikkelig designelement. Uansett om det er en gjennomsiktig glasskule eller tilsynelatende en magisk lampe som svever på et gyllent metallrør. Eller hva med en lampe i hvitt og sølv? Uansett hva slags stil man velger på vegglampen kan en kulelampe som plasseres sentralt på veggen skape en spesiell atmosfære og sette standarden for hva man ellers møter i huset.

Til veggen

Taklampen Castiro | 1020393

Vi vil høyt, høyt opp!

Som et enkeltelement til taket - ja også her passer kulelampen godt inn. For eksempel ganske klassisk som en elegant opalglass-kulelampe, eller med et trendy bladutseende eller hvorfor ikke i en gyllen gulltone? Akkurat i taket ser det ut som at kulelampene liker seg i grupper. Her kommer lampene med flere lyskilder inn i bilde. Gjerne med en, to, tre eller til og med seks lyskilder. Det beste med slike lamper: ofte kan man styre lyskilden i den retningen man ønsker - på den måten får man belysning akkurat hvor man trenger det!

Til taket

Våre anbefalinger

Liten lampe, stor effekt

Bordlamper i kuleform gjør sidebordet til et statement

Ønsker du å ha et ordentlig blikkfang enten på sidebordet, i hyllen eller på avlastningsbordet? Det er ikke noe problem med en bordlampe. Og særlig ikke når man får dem i den stilige kuleformen! Disse lampene kombinerer det flotteste lyset med et design som fascinerer. Og det om og om igjen. Helt klassisk som en lysende opalglasskule for eksempel. Eller også enkelt og elegant med en papirskjerm eller med inspirasjon fra naturen med en trefot. En kul lampe hvor den kuleformede skjermen er flettet eller det som er mest trendy om dagen: glasskule og betongfot. Designutvalget er veldig stort også for de små bordlampene.

~ Oppsiktsvekkende! ~

Til kule-bordlampene

Bordlampe LE KLINT 375 | 6086203

Art. nr. 6086203

Bordlampe Lunar | 8539459

Art. nr. 8539459

Våre anbefalinger
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.