Krom / nikkel / rustfritt stål taklamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Taklamper i krom, nikkel, rustfritt stål

  Sjarmen med lyskilder i metall

  Metall er moderne. Taklamper i krom, nikkel eller rustfritt stål har et elegant uttrykk og passer sammen med alle mulige farger. Nye led-varianter gjør at utvalget er større enn noensinne med spennende kombinasjoner mellom lyskilde og lampedesign.

  taklamper krom nikkel rustfritt staal

  Hvilke ulike taklamper finner du i krom, nikkel og rustfritt stål?

  Du finner lamper i mange ulike designer. Vi skiller imidlertid mellom taklamper med bred lysstråling og spotter med målrettet lys.

  I små rom eller i rom som er tilnærmet kvadratiske vil en enkel taklampe generere lys til hele rommet. I større rom eller i rom med vinkler, passer det fint med spotter for tilpasset og individuell belysning.

  Hva er fordelen med taklamper med led?

  Flate lyskilder i stedet for lyskilder som stikker ut: Led-teknologien er fordelaktig for designerne av taklamper. Den fleksible, kompakte lysteknologien muliggjør helt nye lampeformer.

  Led-lyset har dessuten andre fordeler, blant annet stor energibesparelse og lang levetid.

  taklamper krom nikkel rustfritt staal
  taklamper krom nikkel rustfritt staal

  Hvordan monterer du taklamper?

  Hovedregelen er å la en elektriker ta seg av den elektriske installasjonen. Medfølgende monteringsanvisning er til god hjelp. Her omtales det som er karakteristisk for den aktuelle lampen.

  Kan dagens lamper dimmes?

  “Vanlige” taklamper drevet med glødepærer eller halogenpærer kan dimmes akkurat som før.

  Men ikke alle led-lys kan dimmes, og hvis de er dimbare fungerer det ikke med alle typer dimmere. Det enkleste er å velge en integrert dimmeløsning, for eksempel EasyDim. Med denne løsningen kan du dimme lyset med den vanlige veggbryteren.

  Du finner også løsninger med fjernkontroll. Du finner ut mer om dette under artikkeldetaljene i nettbutikken.

  taklamper krom nikkel rustfritt staal
  taklamper krom nikkel rustfritt staal

  Hvordan gjør du en vanlig taklampe om til led?

  En vanlig taklampe i krom, nikkel eller rustfritt stål med fatning kan ganske enkelt gjøres om til led. Det er bare å bytte ut lyskilden med en led-variant. Du bytter for eksempel ut E27-, G9- eller GU10-halogenpæren med en E27-, G9- eller GU10-led-pære.

  Pass på å finne rett lysstyrke målt i lumen. Vær også oppmerksom på at ikke alle led-pærer kan dimmes. Du trenger en dimbar led-lyskilde med tilhørende dimmer. Våre fagfolk hjelper deg gjerne.

  Vil du vite mer om taklamper i krom, nikkel og rustfritt stål eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.