Takbelysning

Takbelysning til kontor skaper bedre arbeidsforhold og produktivitet

Her finnes takbelysning til kontor- og salgslokaler: alt fra lamper med innebygde gitre eller miljøvennlige lamper, til hengelamper i forskjellige varianter for kontor- og møtelokaler, så vel som energisparende belysning som downlights. Vi gir deg gjerne råd i forhold til profesjonell takbelysning.

Mer produktivitet og innkomst, med optimal takbelysning

I kontor- og forretningslokaler, sørger en ergonomisk god og nyttig takbelysning for behagelige og anti-trettende arbeidsforhold, og åpner dermed muligheter for økt produktivitet og effektivitet. De oppløftede vareutstillingene på salgsarealene kommer til sin rette med de perfekte lyseffektene, spesielt sammen med effektiv takbelysning.

En nøye planlagt bruk av særlig takbelysning i virksomheten, refinansierer seg selv etter kort tid. Alene er pengeverdien en svært god forretningsmessig grunn til å gjøre emnet takbelysning til en prioritert sak.

Særlig viktig for den korrekte takbelysning, er et optimalt lysutbytte, men uten blendeeffekt. Blending påvirker den visuelle oppfattelsen ekstremt og oppfattes av de fleste mennesker som smertefull. I forretningsmessig takbelysning forebygges denne uønskede lystopplevelsen ofte med blendingsnedsettende lamellsystemer.

I salgsområdet kan spesielle lyskilder eller avskjermninger, sørge for en svært visuell belysning av særlig usatte varer, og dermed selektivt fange potensielle kunders oppmerksomhet ved koordinert takbelysning i salgsområdet.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.