Kobberlamper

Et høydepunkt i metalltrenden

Nostalgisk og likevel helt nytt: Dette er to motsetninger som har preget et mangfold av interiørtrender. Disse inkluderer vintage, industriell, orientalsk og shabby-chic. De fremhever alle verdifulle "eldre" egenskaper eller gjenstander som er designet for å se gamle ut - fra skjenker til veggur - og selvfølgelig kobberfargede pendellamper, taklamper, gulv- og bordlamper i all sin skjønnhet.


Burskjermlamper i kobber

Armaturer i burdesign ser usedvanlig elegante ut laget i kobberfarge. I harmoni med glødelampen som de avslører, skapes det en grasiøs lysatmosfære som er populær blant mange interiørstiler slik som minimalismen eller i den urbane maisonette-leiligheten.

Kobberburlamper

Kobberlamper i stilen Industrial-Chic

Kobberfargede lys i industrial-chic utstråler rustikk og nostalgi. Disse belysningsideene er ikke bare en trendy interiøroppdatering for den urbane industrielle loftsleiligheten. Selv dagligdagse oppholdsrom kan dra nytte av tonen i de rustikke designene, som ble tilpasset vårt interiør fra gamle fabrikker.

Se mer

Industrielle kobberlamper

Marokkansk stil med et snev av kobber

Orientalske lamper har en ting til felles: De er preget av varme metalltoner slik som kobber. I lanterneformat, med filigranmønstre og koselig varmt hvitt lys som minner om levende lys, gjør disse lampene rommene til et reelt sted for velvære.

Se mer

Orientalske kobberlamper

Lyskilden i fokus

Trenden mot synlige lyskilder har ikke latt seg stoppe. Kombinert med kobber, skaper dette en diskret, behersket lampe som likevel er fullt kapabel til å lyse opp. Tenk for eksempel på kobberfargede speillamper eller kombinasjonen glasspærer og kobberelementer. Lyskilden får med disse lampene virkelig komme i fokus.

Se mer

Kobberfilamenttrenden

Kobberlamper for utendørs bruk

Det som skaper en koselig atmosfære i stuen, kan også gjøre godt for uteområdet. Det er derfor utvalget av kobberfargede utelys er så stort. Fra jordspydslamper i et myke kobbetoner til vegglampene i kobberfarget metallisk nyanse, alt et designhjerte kan ønske seg!

Utendørs kobberlamper

Utendørs kobberlamper
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.