Belysningsideer til køkkenet

Hakke, kokkelere og bake – kjøkkenet skal i alle fall tjene til disse formålene. Men listen stopper ikke der: det moderne kjøkkenet har for lengst blitt til et samlingspunkt. Et rom hvor man gjerne kan tilbringe mye tid både sammen og alene. Med den rette kombinasjonen av belysningsideer vil man kunne møte alle de funksjonelle og stilmessige krav vi har til kjøkkenet. Fra kjøkkenbelysning under skap – som ikke må blende, til stemningsbelysning og gjerne en vakker lysdekorasjon som livner opp kjøkkenet.

Nyheter og så stilig

En kreativ ingrediens, ja takk!

Spennende blikkfang

Ingenting slår et innredningselement som fanger øyet ditt så fort du kommer inn i rommet. Kanskje har det en ekstra kreativ tilleggsfunksjon? Eller har et utseende du aldri har sett før? Eller kanskje noe stilig og originalt. Lamper til kjøkkenet utgjør ikke et unntak her – også de kommer i utallige og fascinerende variasjoner. For eksempel med muligheten til å presentere menyen – ved å skrive direkte på lampen med kritt. Eller hva med en iøynefallende plassering av flasker, bokser osv. direkte på belysningen? Disse lampene sørger garantert for samtaleemner i ethvert stilfullt kjøkken.

Fler designerlamper

En kreativ ingrediens, ja takk!
Kjøp produktene her

Flott belysning fra oven!

Belysning over kjøkkenøya m.m.

For de som er så heldige å ha et stort kjøkken med et spisebord sentralt plassert, trenger utvilsomt dette: en pendellampe som bidrar til god stemning rundt bordet. Men ikke la deg begrense av om du har et passende bord eller ikke: en pendellampe passer også fint løst i rommet, over kjøkkenøya eller kjøkkenbenken. For de som også vil innføre favorittstilen sin på kjøkkenet kan en pendellampe gjøre denne jobben. Fra fargerike retrolamper til belysningskreasjoner i naturmaterialer – her er alt mulig.

Fler pendellamper

Flott belysning fra oven!
Kjøp produktene her

God belysning i hele rommet

Stemning og funksjonalitet

Møbelbelysning kan brukes til så mangt. Man kan skape god stemning eller enkelt og greit brukes som god benkebelysning på kjøkkenet. God kjøkkenbenk-belysning kaster ingen forstyrrende skygger ved grønnsakskuttingen og matlagingen. Man står ikke selv i veien for lyset fordi lyset kommer ovenfra eller foran deg. Og har du en forkjærlighet for pent servise eller pene glass bør du absolutt montere belysning i åpne hyller eller vitrineskap.

Mer møbelbelysning

God belysning i hele rommet
Kjøp produktene her

Smykke på veggen

Flotte vegglamper

Belysning på kjøkken må ikke nødvendigvis komme fra oven. Vegglamper er et stilig alternativ eller også en ekstra lyskilde som lyser opp hele rommet eller enkeltområder. Fra indirekte lys, som opplyser veggen med et lysmønster, til stilfulle modeller med synlig lyspære – her er det bare fantasien som setter grenser. Og når man velger vegglamper lønner det seg ekstra å velge noe i din favorittstil. Lampene monteres jo i øyehøyde, noe som gjør at de ikke kan gjemmes bort – selv ikke når lampene er avslått.

Fler vegglamper

Smykke på veggen
Kjøp produktene her
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Service

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.