Snøflak

All I want for Christmas … are lights!

Belysningstrender julen 2021

Ved juletider er det ikke bare barnehjerter som banker raskere. Entusiastiske dekorasjonsfans opplever også den beste tiden på året, når de virkelig kan slippe løs når det gjelder glamour, glitter og belysning. Hele huset kan nå bli trollbundet med lys og dekor. Og med julen kommer også adventstiden, med glødende lysstemning og belysning basert på egen smak - fra metallic chic og skandinavisk til klassisk og festlig stil, alt er inkludert. Å, du fantastiske juletid!

Merry
Metal-Christmas

Knapt noen nåværende interiørtrend er mer egnet til å la seg kombinere med julen, enn lamper i metallfarger: Vi elsker hvordan nyansene av kobber, gull og sølv bringer med seg helt ekstraordinær varme inn i stuene våre - perfekt for julebord og baking av julekaker sammen med familien! I tillegg til glitrende stjerner som kan henges opp eller pynte overflater, kan lyslenker, LED-lys og lysende tredekorasjoner også trygt legges til på dekorasjonsønskelisten til jul.

Var det noen som sa
glitter?

Vi husker alle tiden da glitter var juletilbehør nummer 1. Hvis du er tilhenger av skinnende gull og sølv og samtidig ønsker å satse på mer holdbar, glitrende dekor til jul, er du godt dekket med belysning i metallisk chic: Disse stilige nyansene, og måten de reflekterer lyset på, sørger for en stemningsfull atmosfære og et glitrende lysspill som virkelig kan ta opp kampen med glitrende glitter!

Metallisk belysning – kjøp her

Schneeflocke

Nordisk
julehygge

I dekorasjonens verden representerer den nordiske interiørdesignen både varme og kos! Perfekte egenskaper å ha med på laget for en trivelig jul. Hvis du velger å ha jul i år i ånden av den nordiske stilen, finner du her listen over must-haves: julefigurer laget av tre, helst i hvite toner, lysende reinsdyr og moderne, lyse juletresilhuetter. Da kan julen ønskes velkommen!

Hvor Rudolf føler seg hjemme

Gjennom vinduet ser vi et vakkert snødekt landskap og røyken som stiger opp fra skorsteinen til de fineste små tømmerhus. Inne i den varme stuen venter den koseligste julestemningen vi kan forestille oss. Papirstjerner, lette kjeder og utsmykkede figurer laget av tre, muligens kombinert med friske grener fra gran, englefigurer og selve midtpunktet: Et storslått juletre dekorert slik vi kjenner det med julekuler, hjerter og kranser - slik kan jul som vi kjenner den komme.

Lamper i nordisk stil – kjøp her

Schneeflocke

Naturlig jul

Julen trenger ikke være gammeldags eller overdrevet! Tvert imot: Hvis du foretrekker et naturlig interiør med mye tre, bambus, papir og beige nyanser, vil det gi hjemmet ditt en koselig, varm julestemning. I tillegg er noen av vår julepynt så naturlige at du til og med kan bruke den som dekorasjon i stuen din hele året.

From nature with love

Når vi hører juleevangeliet, vender tankene våre seg til en kald stjernehimmel og en krybbe, og gjeterne på marka. Naturens rene skjønnhet fyller også stuene våre i juletiden, og med varmt, hvitt lys symboliserer vi hjertets varme, som avbildet i evangeliet. For en stund er det mulig å glemme hverdagens mas og fjas og nyte julen i familiens lag.

Naturlige lamper og julebelysning

Schneeflocke

Dreaming of
a white Christmas

Let it snow, let it snow...

Vinteren er hvit som snø - og julepynten følger denne fargepaletten. Hvite figurer fra isbjørner til reinsdyr - i tre eller kanskje heller lysende versjon i akryl? De bringer julestemningen inn i hjemmet vårt. Et juletre som får oss til å tro at de første snøfnuggene har landet på grenene, er selvfølgelig også et must i det adventhvite utseendet.

Hvite lamper - kjøp her

Snefnugg
Snefnugg
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.