Vintage-lamper

Belysningsideer i den trendy bruktstilen

Vintage-stilen er in – og med den loppemarkedsjarmen som erobrer stuene våre. Hva er forskjellen mellom vintage-lamper og en lampe på bestemors loft: Vintage-lamper er faktisk nye. Det er utstyrt med toppmoderne LED-teknologi og bearbeides for å se gamle ut – gjennom kunstig skapte slitasjemerker som avskallet maling, riper, rust eller patina.


Hva er sjarmen med vintage?

Vintage-stilen omfavner alle materialer som kan skape en bruktstil: Lakk med riper, metaller fra kobber til jern med rust og patina, tre med slitasjemerker. Når det gjelder farger, er svart og hvitt like populært som sterke farger og pastelltoner. Og bruksområdene? Alle slags oppholdsrom – fra stue til bad, kjøkken og spisestue til uteområdet.


Pendellamper med bruktstil

Litt rust, litt patina eller litt avskallet maling – så er vintage-stilen perfekt for pendellampen. Passer godt til den industrielle stilen.

Alle pendellamper


Taklamper i vintage-stil

Hvis du er på utkikk etter en taklampe med boho-chic-look, anbefales det å velge en modell i vintage-stil. Litt shabby-chic passer bra til denne trendretningen.

Alle taklamper


Vegglamper med vintage-preg

Man kan bli litt nostalgisk med vegglamper i vintage-stil – deluxe loppemarkedsjarm er mottoet for disse belysningsideene.

Alle vegglamper


It´s vintage – med bordlamper

Den gamle kommoden fra loppemarkedet i kombinasjon med den nye vintage-lampen med LED-teknologi. På denne måten kombineres gammelt og moderne på en stilfull måte, og de respektive fordelene utnyttes optimalt.

Alle bordlamper


Hva er forskjellen mellom vintage og retro?

Forskjellen er sporene etter bruk. Med vintage er disse kjerneelementet som skaper sjarmen. Lamper i retrostil ser derimot ikke brukte ut, men som om de kom rett fra tidligere tiår. Selvfølgelig kan lampedesigner også hylle femtitallet og fortsatt ha avskallet maling. Da blir den kreative tidsreisen inn i fortiden perfekt.


Gulvlamper med nostalgisk sjarm

Gulvlamper i vintage-stil skaper et industrielt preg. De kommer ofte med en cage-look eller en stativramme – med litt rust eller patina!

Alle gulvlamper


Perfekt stil med filament

Når det gjelder vintage, bør Edinsons glødepære være med – men på en moderne måte med LED: som filamentpære! På denne måten skaper selv en enkel fatning en ren atmosfære.

Alle filamentpærer

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.